INTERVIU VIDEO EXCLUSIV Melisandre şi Davos din „Game of Thrones“: Nu cred că mai contează al cui fiu e Jon Snow în faţa pericolului iminent

INTERVIU Melisandre şi Davos din „Game of Thrones“: Nu cred că mai contează al cui fiu e Jon Snow în faţa pericolului iminent 

Carice Van Houten şi Liam Cunningham, actorii care interpretează personajele Melisandre şi Davos Seaworth din serialul „Game of Thrones“, au confirmat că în noul sezon toată lumea este în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu obţinut în exclusivitate de „Adevărul“ cu ajutorul colegilor de la HBO România, actriţa olandeză Carice Van Houten (40 de ani) a dezvăluit că personajul ei, Melisandre, s-a schimbat complet, în timp ce actorul irlandez Liam Cunningham (56 de ani) a precizat că Davos este un om de nădejde care îl va ajuta mult pe Jon Snow. 

Cel de-al şaptelea şi penultimul sezon al serialului „Game of Thrones“ a avut premiera la HBO în această dimineaţă, la ora 04.00, în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, şi va mai fi difuzat de la ora 20.00. Toate cele şapte episoade ale sezonului vor fi disponibile şi pe HBO GO.

Reporter: La sfârşitul sezonului şase, Melisandre a fost izgonită, crezi că a fost o decizie corectă, având în vedere că l-a readus la viaţă pe Jon Snow?
Carice Van Houten: Cred că a fost corect ce s-a întâmplat. Am înţeles că trebuie să fac un pas în spate.
Liam Cunningham: Da, trebuia să readucă pe cineva la viaţă pentru că luase viaţa altcuiva înainte, a fiicei mele adoptive, Shireen. Locul în care am filmat confruntarea era splendid şi cred că fanii au aşteptat tot sezonul această scenă. 
Carice Van Houten: E păcat totuşi, cred că aş fi fost de ajutor dacă aş fi rămas. 
Liam Cunningham: Aţi auzit? Ar fi putut fi de ajutor! Ai fi fost moartă dacă Jon Snow nu era acolo. 
Carice Van Houten: E adevărat.
Liam Cunningham: Aşa că la sfârşitul sezonului ne-am despărţit. 

Melisandre încă mai are credinţă?
Carice Van Houten: Cred că i-a revenit puţin după ce l-a readus la viaţă în mod miraculos pe Jon Snow, însă înainte de acel episod era complet distrusă. Ea este foarte conştientă de faptul că nu ea face magia, ci că este un simplu mesager. Nu cred că va mai fi niciodată vechea Melisandre, cea pe care am văzut-o în sezonul doi. 
Liam Cunningham: Nu cred că mai are atâta încredere în ea sau în Lordul Luminii, ştiind ce face el, pentru că într-un fel pare că Lordul Luminii se joacă cu ea. Nu-i aşa?
Carice Van Houten: Un pic, da.

Cum rămâne cu Davos, şi-a regăsit scopul?
Liam Cunningham: Cred că da, el nu este un lider, nu este un lider natural, dar este un om de nădejde, un om bun pe care să-l ai în echipa ta, un adevărat coechipier, este incredibil de sincer, motiv pentru care şi intră într-o mulţime de probleme. Cred că Jon Snow este foarte norocos că îl are alături, pentru că Jon Snow nu-şi doreşte să fie un rege, încearcă doar să-şi continue viaţa, e un om simplu în cel mai bun sens, nu şi-a dorit toate aceste lucruri, pur şi simplu i s-au întâmplat, iar Davos este un om bun pe care e bine că-l are alături. 

Ce înseamnă adevărata origine a lui Jon Snow în lupta pentru Westeros?
Liam Cunningham: Nu ştim încă adevărata moştenire a lui Jon Snow, va trebui să aşteptăm pentru a afla, poate că se va întâmpla în acest sezon sau poate că nu. 

Există o teorie potrivit căreia Jon Snow ar fi fiul lui Rhaegar Targaryen? Cum ar schimba acest detaliu povestea?
Liam Cunningham: Este doar un zvon, nici nu ştiu cum ar putea schimba ceva, dacă luăm în considerare unde ne aflăm cu povestea – Regele Nopţii şi armata de Umblători Abi care se apropie, cred că nu mai contează al cui fiu este, dacă este „Cel Ales“, deşi nu a arătat niciun fel de puteri speciale, din contră, a murit şi a fost nevoie să fie readus la viaţă de Melisandre. Există un pericol iminent şi trebuie să facem ceva pentru că vine o armată întreagă peste noi. Cred că de aici pornim în noul sezon, iar în ultimele teasere i-aţi putut vedea pe Cersei, Daenerys şi Jon în expectativă, s-ar putea să existe acolo indicii cu privire la direcţia în care se îndreaptă lucrurile. 

Deci nimeni nu ştie ce urmează să facă Jon Snow.
Liam Cunningham: Să stea acasă, să nu iasă pe uşă. Jon Snow îşi ia foarte în serios responsabilităţile şi îşi doreşte să le fie bine oamenilor de care are grijă. Este un lider cu inimă şi suflet. Da....
 
citeste totul despre: