„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii juriului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ FOTO Antena1
Membrii juriului „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ FOTO Antena1

Toamna aceasta, felul principal în materie de gastronomie se serveşte în bucătăria show-ului de la Antena 1, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“. Cel mai aşteptat reality cooking show al momentului pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală.

Astfel, concurenţii vor avea şansa să demonstreze nu numai cât de talentaţi sunt în materie de gastronomie, ci şi să arate că-şi merită locul într-o bucătărie profesionistă. Cei intraţi în cursă vor lupta pentru a câştiga aprecierea juriului, dar şi pentru marele premiu de 80.000 de euro şi şansa de a obţine un contract la unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Bucureşti.

Bucătari profesionişti sau nu, cei care cred că pot face faţă în „Iadul Bucătarilor“ sunt aşteptaţi la preselecţiile ce vor avea loc la hotelul Pullman din Bucureşti, pe 12 şi pe 13 iulie, de la orele 10.00.

Participanţii sunt aşteptaţi cu cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi, totodată, să-i impresioneze pe membrii juriului – chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Inscrierile se pot face pe siteul www.casting.a1.ro sau direct la probele eliminatorii din acest weekend.

Cei selectaţi să intre în competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, foarte aproape de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe, iar, pe parcursul fiecărei ediţii, vor fi supuşi la multe probe eliminatorii.

Emisiunea va începe în această toamnă, la Antena 1.

„Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverenţa“, îi sfătuieşte chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în „Iadul Bucătarilor“. Noi, cei trei care au învăţat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiţi să vă arătăm care este viaţa într-o bucătărie profesionistă şi ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte, a completat bucătarul.

La rândul lui, chef Bontea mărturiseşte: „«Hell’s Kitchen» este un format greu, dar unul de succes, un reality show care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îţi dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar. Service-ul ca la carte este cel mai dificil şi asta va fi cea mai mare provocare a concurenţilor – să se asigure că toţi clienţii veniţi în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii.“

„Concurenţii de la «Hell’s Kitchen» trebuie să fie bătăioşi, rezistenţi la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viaţa ta contează atunci când eşti în bucătărie. In «Hell’s Kitchen» veţi vedea exact cum arată viaţa unui bucătar profesionist şi mulţi dintre cei intraţi în competiţie vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată“, este de părere chef Florin Dumitrescu.

„Hell’s Kitchen“ este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Difuzat în peste 50 de ţări, „Hell’s Kitchen“ a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri culinare. Creatorul formatului „Hell’s Kitchen“ este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes bucătari din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin, fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite