Cum arăta în tinereţe Lady Olenna din „Game of Thrones“: În anii ’60 a fost spioană în „The Avengers“ şi una dintre fetele Bond FOTO VIDEO

Cum arăta în tinereţe Lady Olenna din „Game of Thrones“: În anii ’60 a fost spioană în „The Avengers“ şi una dintre fetele Bond FOTO VIDEO

Diana Rigg este actriţa care a interpretat-o pe Olenna Tyrell, bunica lui Margaery din „Game of Thrones“

Cu câteva decenii înainte să fie Regina din Thorns, Diana Rigg (79 de ani), actriţa care a interpretat-o pe Lady Olenna Tyrell în Game Of Thrones, a fost agent secret în serialul „The Avengers“ şi una dintre fetele Bond, fiind un adevărat model de frumuseţe al acelor vremuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înţeleaptă, carismatică, puternică şi în acelaşi timp cu un simţ al umorului fin, Lady Olenna Tyrell a devenit cu uşurinţă unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Game of Thrones, moartea ei provocând mare tristeţe în rândul fanilor. Meritul pentru această interpretarea magistrală îi aparţine actriţei Diana Rigg, în vârstă de 79 de ani, care are experienţă în potretizarea femeilor puternice. Puţini ştiu că actriţa era încă din anii ‘60 un adevărat simbol al feminismului, fiind şi o femeie extrem de atrăgătoare.
 
Diana Rigg a interpretat-o pe spioana Emma Peel în „The Avengers“ între anii 1965 şi 1968. Domnişoara Peel nu a fost prima asistentă a lui John Steed în serialul britanic (difuzat şi în SUA), dar este probabil cea mai notabilă, în mare parte graţie felul în care a fost portretizată de Diana Rigg, arată Bustle. Personajul a fost readus la viaţă în filmul „The Avengers“ din 1998 de către Uma Thurman, ca dovadă a faptului că Mrs. Peel a fost mereu privită ca un star de acţiune fenomenal.
 
Emma Peel era un adevărat fashion icon al acelor vremuri, iar costumele ei erau cunoscute pentru decupajele mari din zona şoldurilor. Pe lângă genial, personajul ei era incredibil de priceput la arte marţiale şi scrimă, aşa că nu e nicio surpriză că rolul său în televiziune a transformat-o mai apoi în una din fetele Bond în „On Her Majesty’s Secret Service“ (1969), unde a jucat alături de George Lazenby. 

Aşa arată în realitate Diana Rigg, cea care a interpretat-o pe Lady Olenna în „Game of Thrones“
 
 
citeste totul despre: