Top 5 cele mai proaste scene de sex din filme

Top 5 cele mai proaste scene de sex din filme

Scena de sex din „Titanic“ FOTO Captura YouTube

Încă de când Jennifer Lopez a rostit fraza „E timpul pentru curcan, glugluglu...“, ca preludiu la o scenă de sex oral în catastrofa care s-a intitulat „Gigli“, scenele de sex din filme au luat-o pe o pantă descendentă. Conform unor analize, de vină este internetul şi ale sale resurse nelimitate în ceea ce priveşte actul sexual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi nominalizatele acestui top tind să fie filmele hollywoodiene, în lista realizată de „The Guardian“ s-au strecurat şi câteva proiecte europene, dovedind, încă o dată, că nu doar americanii se chinuie cu reprezentarea cât mai realistă a unei scene de sex pe marele ecran.

Titanic – scena de sex din maşină (1997)
 
În ciuda atracţiei pe care o denotă imaginea unei scene de sex într-un automobil, realitatea nu se va ridica niciodată la fantezia scenei din maşina aburită de la bordul „Titanic“-ului. Scena cu mâna solitară a lui Kate Winslet care şterge condensul de pe geam a fost îndelung parodiată, dar nu ar fi trebuit uitate nici cuvintele ei: „Pune-ţi mâinile pe mine“. 
 
Cu ochii larg închişi – orgia mecanică (1999)
 
 
Nimeni nu ştie exact care este problema cu această scenă. Ar putea fi vorba de muzica de pe fundal sau de faptul că toţi sunt foarte dedicaţi împlinirii actului cu pasiunea şi spontaneitatea unor iepuraşi cu baterie interminabilă, sau poate că măştile par desprinse dintr-un film mult mai prost de-atât. Oricum ar fi, orgia este robotică şi complet neimpresionantă.
 
9 cântece – tot filmul (2004)
 
 
Scenele de sex întrerupte de imagini live de la concerte indie păreau o reţetă magică pentru un film magic. De fapt, regizorul Michael Winterbottom se ţine de cuvânt şi ne oferă un film complet plictisitor, dar (şoc!) cu scene de sex reale. Faptul că cei doi protagonişti chiar fac sex şi nu doar mimează nu prea reuşeşte să adauge nimic surprinzător, în special pentru că actorii demonstrează o lipsă acută de entuziasm unul faţă de celălalt. 
 
9 săptămâni şi jumătate – scena de sex cu mâncare (1986)
 
 
Poate pentru că nu mai poţi să te uiţi la căpşuni şi la iaurt în acelaşi fel după ce vizionezi filmul sau deoarece toată lumea este puţin intolerantă la lactoză (iaurtul cu căpşuni scoate zgomote ciudate în burtă), dar sexul şi produsele lactate nu par a fi o combinaţie foarte bună. Mult aclamata scenă de sex în care Kim Basinger îşi tratează tenul cu mult, mult lapte gras te face pur şi simplu să te gândeşti la ultima masă pe care ai luat-o, dar nu cu plăcere.
 
Ultimul tango la Paris – scena cu unt (1972)
 
 
Cuvintele „dă şi mie untul...“ (din frigider sau din orice altă parte) sunt foarte pline de înţeles în acest film, în care Marlon Brando şi Maria Schneider sunt puşi foarte tare pe treabă. Ce naiba are toată lumea cu produsele lactate? Deşi scenele de sex din filmele europene sunt de o calitate un pic mai bună decât blockbusterele americane, această scenă este atât de lipsită de erotism încât virginalul „O iubire de neuitat“ (A walk to remember – 2002) pare ceva tocmai bun pentru o seară intimă cu partenerul.

 

 

 

citeste totul despre: