Cele mai proaste filme din 2015 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Terminator:
Genisys“, Arnold Schwarzenegger, şi „Mortdecai“, cu Johnny
Depp, două dintre dezamăgirile anului 2015 FOTO Colaj Adevărul
„Terminator: Genisys“, Arnold Schwarzenegger, şi „Mortdecai“, cu Johnny Depp, două dintre dezamăgirile anului 2015 FOTO Colaj Adevărul

„Adevărul“ prezintă topul celor mai proaste filme din 2015, potrivit site-ului „Yahoo Movies“. Între cele mai slabe producţii cinematografice ale anului se încadrează „Insurgent“, „Terminator: Genisys“, „Mortdecai“ şi „Fantastic Four“.

Insurgent“

„Yahoo Movies“ scrie că după succesul înregistrat de „The Hunger Games“, foarte mulţi cineaşti s-au înghesuit să aducă aceeaşi idee ambalată sub alte forme. Din nefericire pentru ei, niciunul dintre aceste proiecte, între care se numără şi „Insurgent“, nu au reuşit să replice efectele vizuale sau temele abordate.

Demascaţi ca fiind Divergenţi - oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facţiuni“) ale societăţii - Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.

Cu inima zdrobită şi simţindu-se vinovată pentru moartea familiei şi prietenilor săi, Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa şi care explică de ce Jeanine nu s-ar da în lături de la nimic pentru a o captura. Disperată să-i protejeze pe cei dragi, ea trebuie să facă faţă unor provocări imposibile pe măsură ce află adevărul despre trecutul şi viitorul lumii în care trăiesc.

The Boy Next Door/ Băiatul din vecini“

Claire Peterson (Jennifer Lopez) tocmai a ieşit dintr-un divorţ şi se concentrează pe fiul ei şi pe activitatea de profesoară în încercarea de a uita mariajul eşuat. Dar când îşi întâlneşte mai tânărul vecin, arătosul şi îndatoritorul Noah (Ryan Guzman), Claire începe să se întrebe dacă nu cumva a venit vremea să o ia de la capăt. Numai că nu va trece mult până când Noah îi va dovedi lui Claire că este un psihopat periculos.

Aloha“

„Yahoo Movies“ menţionează că regizorul Cameron Crowe („Jerry Maguire“) a fost atât de distras de decorul din Hawaii încât „a uitat“ să scrie un scenariu, lăsându-şi actorii să interpreteze rolurile aşa cum pot.

Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în acelaşi timp, se îndrăgosteşte de supraveghetoarea lui. Din distribuţie fac parte Alec Baldwin, Bradley Cooper şi Emma Stone.

Terminator: Genisys“

„«Terminator: Genisys» este fără îndoială unul dintre cele mai hulite filme ale anului. Decizia de a cheltui 150 de milioane de dolari pentru a «corecta» cronologia producţiei originale i-a uimit şi adesea înfuriat pe fanii francizei lansate de James Cameron în 1984. Revenirea lui Arnold Schwarzenegger în rolul Terminatorului şi alegerea popularei Emilia Clarke pentru cel al tinerei Sarah Connor nu au convins publicul american, filmul strângând doar 90 de milioane de dolari în SUA. Restul globului s-a dovedit mai ataşat de povestea Terminatorilor, totalul mondial fiind de 440 de milioane. Ceea ce înseamnă că franciza va fi continuată, cu slabe şanse ca sequelurile să revină la nivelul primelor două filme“, scrie Ştefan Dobroiu, de la cinemagia.ro

John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenţei oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) şi să se asigure că omenirea va avea un viitor paşnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul.

Hot Pursuit/ Hot Pursuit: Urmărire periculoasă“

„Un dezastru comic de proporţii epice, care te face să te simţi prost pentru toţi cei implicaţi, în special pentru Reese Witherspoon, în rolul unei poliţiste, care în urmă cu un an de zile primea o nominalizare la Oscar“, scrie tot „Yahoo Movies“.

În „Urmărire periculoasă“, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti.

Pixels/ Pixels: O aventură digitală“

Eşecul acestui film este pus în cârca lui Adam Sandler, cel căruia „nu îi pasă că extratereştii în formă digitală invadează Pământul“. „Dacă lui nu îi pasă, de ce ne-ar păsa nouă?“, se întreabă editorii de la „Yahoo Movies“.

Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii.

Mortdecai“

„Accentele britanice false ale lui Johnny Depp şi Gwyneth Paltrow, precum şi lipsa de chimie dintre cei doi nu au fost atât de rele precum glumele pretenţioase şi aluziile sexuale care duhneau a clişee“, scriu cei de la „Yahoo Movies“.

Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna.

Fantastic Four/ Cei patru fantastici“

„«The Fantastic Four» era un alt film aşteptat, iar studiourile Fox aveau deja exemplul producţiilor din 2005 şi 2007 pentru a şti cum NU ar trebui făcută o continuare. Deşi s-a investit în actori convingători, filmul realizat de Josh Trank nu a reuşit să impresioneze, iar regizorul s-a grăbit să dezvăluie că studiourile au ales o variantă de montaj pe care el a refuzat să o semneze. Pentru spectatorul atent, Fantastic Four a fost mai puţin un film dezamăgitor şi mai mult un indiciu cu privire la cât de schimbat este genul «supereroic» după lansarea Universului Cinematografic Marvel: considerate personaje destinate amuzamentului copiilor, Lucrul, Omul-Torţă, Femeia invizibilă şi Domnul Fantastic au ridicat întrebarea dacă atributele lor mai sunt oportune pentru o transpunere cinematografice. Un sequel este programat pentru 2017“, analizează Ştefan Dobroiu.

Cele mai proaste filme în presa internaţională

Revista „Rolling Stone“ arată că printre cele mai proaste filme ale anului se numără „American Ultra“, „The Cobbler“, „Entourage“, „Get Hard“, „Serena“, „Ted 2“ şi „Vacation“.

Revista „Time“ a amintit drept cele mai proaste filme din 2015 „Minions“, „Burnt“ şi „The Age of Adaline“. Cei de la Hitfix includ pe lista de eşecuri „Blackhat“, „By the Sea“, „Chappie“, „Pan“, „The Wedding Ringer“ şi „The Seventh Son“. Indiewire menţionează, printre multe altele, „Green Inferno“, „Victor Frankenstein“ şi „Kingsman: The Secret Service“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite