Un actor din serialul „Power Rangers“ a recunoscut că şi-a ucis colegul de cameră cu o sabie

Un actor din serialul „Power Rangers“ a recunoscut că şi-a ucis colegul de cameră cu o sabie

Ricardo Medina Jr. a mai apărut în serialele  „CSI: Miami“ şi „Spitalul de Urgenţă“ FOTO Arhivă

Un actor din serialul de televiziune pentru copii „Power Rangers“, despre care procurorii au spus că şi-a ucis colegul de cameră cu o sabie în timpul unei dispute, s-a declarat vinovat de ucidere din culpă, joi, şi va fi condamnat pe 30 martie, urmând să petreacă până la şase ani în închisoare, informează Reuters, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ricardo Medina Jr., în vârstă de 38 de ani, a pledat vinovat în timpul unei audieri la Curtea Superioară din Los Angeles.

Potrivit procurorilor, Ricardo Medina l-a înjunghiat pe Josh Sutter cu o sabie, de mai multe ori, pe 31 ianuarie 2015, în timpul unei dispute în legătură cu iubita actorului, în apartamentul lor din oraşul Palmdale, aflat în nordul comitatului Los Angeles.

După confruntarea fatală, Ricardo Medina a sunat la numărul de urgenţe din Statele Unite ale Americii şi a rămas la locul faptei până la sosirea autorităţilor. Josh Sttuter a decedat din cauza rănilor.

Ricardo Medina a fost arestat, dar a fost eliberat după câteva zile, procurorii cerând desfăşurarea unei anchete amănunţite în acest caz.

Actorul a interpretat personajul Red Lion Wild Force Ranger în serialul de televiziune pentru copii „Power Rangers Wild Force“.

Ricardo Medina şi-a împrumutat vocea pentru personajul Deker în serialul „Power Rangers Samurai“, care, la fel ca „Power Rangers Wild Force“, a fost o versiune adaptată după serialul „Mighty Morphin Power Rangers“, din anii 1990. Actorul a mai apărut în seriale difuzate în primetime, precum „CSI: Miami“ şi „Spitalul de Urgenţă/ ER“. 

citeste totul despre: