Shannen Doherty s-a întors pe platourile de filmare, după ce cancerul a intrat în remisie: cum arată şi ce spune actriţa

Shannen Doherty s-a întors pe platourile de filmare, după ce cancerul a intrat în remisie: cum arată şi ce spune actriţa

Shannen Doherty a început să filmeze pentru serialul „Heathers“ FOTO Hepta

Actriţa americană Shannen Doherty (46 de ani), cunoscută pentru rolul Brenda din „Beverly Hills“, şi-a anunţat fanii că a început filmările pentru un serial, după o luptă de doi ani cu cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Shannen a declarat că se simte „recunoscătoare“ că s-a întors pe platourile de filmare săptămână aceasta, unde a început marţi să filmeze la serialul „Heathers“, împreună cu Selma Blair, după ce a anunţat în aprilie că boala este în remisie, arată Agerpres.
 
„M-am întors pe platoul de filmare. Au fost doi ani foarte dificili. Lupta cu cancerul. Ca actor, oamenii te trec pe banca de rezervă. Presupun că eşti slab, incapabil, dar totuşi munca este aceea care te întăreşte şi îţi dă puterea de a învinge această bestie inimaginabilă“, a scris Doherty sub o fotografie postată pe Instagram. 
 
„M-am comparat cu o maşină astăzi. Un Shelby vintage care a stat prea mult timp în garaj. Totuşi este în continuare o maşină foarte bună. Cea mai bună. Are doar nevoie de timp pentru a se încălzi şi este gata de pornire. Şi merge aşa cum trebuie. Sunt recunoscătoare pentru ziua de azi. Pentru fiecare zi. Mulţumesc Heathers că m-aţi lăsat să joc şi să fiu altcineva astăzi“, a mai scris actriţa în postare.
 
 
Shannen Doherty a jucat rolul Heather Duke în filmul original „Heathers“, care a fost lansat în cinematografe în 1989. Filmul este acum adaptat ca serial de televiziune cu Shannen Doherty, Selma Blair şi Grace Victoria Cox, şi va avea premiera la Paramount Network în 2018. 
 
Luni, actriţa a postat pe Facebook o fotografie cu noua ei frizură „pariziană sexi“, în condiţiile în care părul cotinuă să-i crească după chimioterapie.
 
   
De când a fost diagnosticată, Shannen Doherty şi-a documentat boala, publicând pe reţelele sociale fotografii în care expunea momentele grele prin care a trecut şi împărtăşind traumele bolii, în încercarea de a-i încuraja pe cei care se confruntă cu aceeaşi boală. O experienţă traumatizantă a fost piederea părului. Din fericire pentru ea, alături i-au fost mama, cei mai buni prieteni şi soţul ei. Cu ajutorul lor a transformat un moment sfâşietor într-unul motivaţional, arătând tuturor clipa în care s-a ras în cap. 

 

 
citeste totul despre: