Fostul majordom al Casei Regale, declaraţie controversată: de ce Kate Middleton nu se va ridica niciodată la nivelul Prinţesei Diana

Fostul majordom al Casei Regale, declaraţie controversată: de ce Kate Middleton nu se va ridica niciodată la nivelul Prinţesei Diana

Kate Middleton şi Prinţesa Diana FOTO Vanity Fair

Fostul majordom al Casei Regale din Marea Britanie a dezvăluit de ce crede că Ducesa de Cambridge Kate Middleton nu va reuşi niciodată să se ridice la nivelul Prinţesei Diana, susţinând că îi lipseşte „calitatea magică“ pe care Prinţesa de Wales o avea. Declaraţiile au stârnit numeroase controverse, iar în cele din urmă bărbatul s-a văzut nevoit să prezinte scuze, deşi voalat şi-a menţinut poziţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Burrell, care a fost valetul Reginei Elisabetha a II-a şi majordomul Prinţesei Diana, servind Casa Regală vreme de zece ani, a acordat un interviu televiziunii australiene 9News în care a vorbit în termeni laudativi despre Lady Di, precizând că i-a fost „cea mai bună prietenă“.  

Totuşi, Burrell a stârnit şi numeroase controverse după ce a precizat că soţia Prinţului William nu se va ridica niciodată la nivelul mamei lui pentru că nu are „acea calitate magică“.

„Am întâlnit-o pe Maica Tereza, o avea; Papa Ioan Paul al II-lea o avea, Regina o are, Diana cu siguranţă a avut-o, Kate nu o are. Este o fată minunată şi, dacă ai ocazia să o întâlneşti, îţi poţi da seama că îşi adoră soţul, sunt devotaţi unul celuilalt, dar nu are acea calitate pe care o numim «factorul X», acea calitate magică şi unică, nu are carismă. Nu o are“, a declarat Burrell, citat de Daily Mail.


 

 

 

 

 
Paul Burrell este cunoscut pentru relaţia apropiată pe care a avut-o cu Prinţesa Diana FOTO Tim Rooke/Rex/Shutterstock

Declaraţia lui Burrell a încins spiritele şi i-a adus numeroase critici, aşa că fostul majordom s-a văzut nevoit să facă un pas în spate, prezentând scuze, însă a insistat asupra faptului că nimeni nu o va putea egala vreodată pe Lady Di.

„Vă cer scuze, dar ceea ce am încercat să spun este că Diana a fost unică şi de neînlocuit, ea avea acel ceva, care este carismă sau magie, nu sunt foarte sigur. Kate este o tânără frumoasă şi minunată, nu a greşit niciodată cu nimic. Are dragostea şi sprijinul soţului, ei reprezintă viitorul familiei regale, aşa că trebuie să-i sprijinim. Poate că afirmaţiile mele au fost puţin deplasate. Nu mi-am dorit acest lucru, am încercat doar să spun că Ducesa este capabilă, dar Diana a fost mult mai mult de atât. Stând alături de Diana, am văzut ceva atât de special şi atât de magic, ceva ce nu am mai văzut niciodată la o altă fiinţă umană“, a explicat Paul Burrell.

citeste totul despre: