Actriţa Marion Cotillard a devenit mamă pentru a doua oară

Actriţa Marion Cotillard a devenit mamă pentru a doua oară

Marion Cotillard şi Guillaume Canet sunt împreună de zece ani FOTO Getty Images

Actriţa Marion Cotillard a devenit mamă pentru a doua oară, recent, după ce a născut o fetiţă, a dezvăluit agentul de presă al artistei franceze pentru revista People.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marion Cotillard, în vârstă de 41 de ani, şi partenerul ei de viaţă, actorul şi regizorul Guillaume Canet, în vârstă de 43 de ani, au deja un fiu, Marcel, în vârstă de cinci ani şi jumătate.
 
Actriţa a dezvăluit în septembrie 2016 că era însărcinată cu al doilea copil al cuplului. Marion Cotillard şi Guillaume Canet au jucat împreună în filmul „Jeux d'enfants/ Iubeşte-mă dacă poţi“ (2003), iar relaţia lor a început în anul 2007. 
 
 
Marion Cotillard este o actriţă franceză, născută pe 30 septembrie 1975, la Paris. Prezentă pe marile ecrane încă de la sfârşitul anilor 1990, a devenit cunoscută publicului larg cu rolul Lilly Bertineau din saga „Taxi“ de Luc Besson, pe care l-a interpretat în primele trei filme ale acestei francize. 
 
În 2004, a câştigat primul trofeu major care i-a marcat cariera - premiul César pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, cu o prezenţă de doar 8 minute pe ecran, în filmul „O logodnă foarte lungă/ Un long dimanche de fiançailles“, de Jean-Pierre Jeunet. 2008 a fost anul consacrării sale internaţionale, după ce a interpretat într-o manieră impresionantă rolul celebrei cântăreţe franceze Édith Piaf, în filmul biografic „La Vie en Rose/ La Môme“, care i-a adus numeroase premii şi trofee, inclusiv Oscar, Globul de Aur, BAFTA şi César. De altfel, Marion Cotillard a devenit prima actriţă franceză care a câştigat premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă“ pentru un film turnat în limba franceză.
 

Marion Cotillard, alături de fiul său Marcel FOTO stylefrizz.com
 
Actriţa franceză a fost apreciată apoi de criticii de cinema şi pentru evoluţiile sale din filmele pe care le-a turnat în anii care au urmat, precum „Rugină şi oase/  De rouille et d'os“, „Începutul/ Inception“, „Emigrantul/ The Immigrant“, „Două zile, o noapte/ Deux jours, unui nuit“, „Macbeth“, „The Immigrant“ şi „Juste la fin du monde“, consacrând astfel o carieră internaţională cu alegeri artistice variate, marcată de colaborări cu regizori de renume, precum Tim Burton, Ridley Scott, Michael Mann, Woody Allen, Christopher Nolan, Steven Soderbergh, Jacques Audiard, fraţii Dardenne şi Xavier Dolan.
citeste totul despre: