Bugetarii îşi primesc salariile mai devreme în iulie, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria

Bugetarii îşi primesc salariile mai devreme în
iulie, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria

Bugetarii care trebuiau să îşi primească salariile săptămâna viitoare vor primi banii mai devreme, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria, potrivit unui ordin al Ministerului Finanţelor publicat în Monitorul Oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, angajaţii din 20 de instituţii publice vor încasa lefurile până la finalul acestei săptămâni.

Potrivit ordinului de ministru, angajaţii din ministerele Afacerilor Externe, Dezvoltării Regionale, Apărării, Internelor, Muncii, Tineretului, Educaţiei, Sănăţii, Culturii, Cercetării şi Românilor de Pretutindeni, alături de angajaţii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), ai Academiei Române, ANSVSA şi cei ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vor primi salariile aferente lunii iulie pe 10, respectiv 11 august, cu câteva zile înainte de minivacanţa de Sfânta Maria.

De asemenea, pe lista publicată în Monitorul Oficial sunt şi angajaţii a patru servicii speciale care vor încasa salariile mai devreme. Este vorba despre SRI, SIE, SPP şi STS.

Lista zilelor în care bugetarii îşi vor primi salariile: 

Toţi aceşti angajaţi ar fi trebuit să îşi primească salariile în 15 august.

Autorităţile locale nu intră în acest ordin al ministrului Finanţelor pentru că acestea îşi stabilesc modul de acordare a salariilor.

citeste totul despre: