Vânzarea Şantierului naval din Mangalia, autorizată de Consiliul Concurenţei

Vânzarea Şantierului naval din Mangalia, autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care B.V. Holding Maatschappij Damen, Olanda preia Daewoo Mangalia Heavy Industries SA şi Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.
B.V. Holding Maatschappij Damen, Olanda, furnizează servicii de management filialelor din Grupul Damen. Grupul Damen activează la nivel internaţional în domeniul în construcţiei, întreţinerii şi reparării navelor.
Daewoo Mangalia Heavy Industries SA desfăşoară în principal activităţi de construcţie, reparaţie şi conversie de nave.
Daewoo Mangalia Heavy Industries SA deţine, la rândul său, 100% din capitalul social al societăţii Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL, a cărei activitate constă, în principal, în punerea la dispoziţie către Daewoo Mangalia a forţei de muncă pentru şantier.
 
Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia.
 
Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale.
 
citeste totul despre: