Articol publicitar

E-Advertising: Servicii SEO realizate de profesionişti pentru profesionişti

E-Advertising: Servicii SEO realizate de profesionişti pentru
profesionişti

Fiind unul dintre promotorii importanţi din industria competitivă SEO de pe piaţa românească, experţii E-Advertising pun accentul final pe o înţelegere detaliată asupra pieţei clienţilor. Astfel încât prezenţa online să devină cât mai profitabilă la cel mai înalt nivel.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În prezent, deţinerea uneia din primele poziţii din rezultatele motorului de căutare şi ajungerea la clienţii potenţiali reprezintă o sferă de preocupare pentru majoritatea webmasterilor. Odată cu creşterea numărului de website-uri concentrate pe vânzări online, SEO devine din ce în ce mai important şi mai esenţial pentru garantarea succesului. De aceea, actualizările şi implementările ultimelor practici SEO sunt foarte importante astfel încât aplicarea acestora are influenţă directă asupra mecanismului de funcţionare Google. De cealaltă parte, banii investiţi în website-uri şi strategii SEO pot fi în van dacă nu există o consultanţă profesionistă SEO. Una din astfel de companii de pe piaţa românească care oferă servicii SEO la preţuri competitive cu rezultate garantate este E-Advertising.

Nu contează doar cantitatea cât contează calitatea traficului obţinut

La nivelul României, deja este cunoscută creşterea accentuată a firmelor care îşi dezvoltă activităţile online, cu specific de vânzare online. În raport cu această creştere, managerii încep să conştientizeze că procesul propriu-zis al vânzării nu se finalizează foarte facil. Chiar şi în condiţiile existenţei unui plan de marketing bine definit, soarta rezultatelor online nu pot fi îmbunătăţite. De aceea, este absolut obligatorie aplicarea unei strategii de SEO care poate acoperi toate necesităţile. Astfel încât nu va exista doar o creştere a traficului, ci şi o îmbunătăţire a ratei de conversie (din vizitator în client final).

Dacă în anii precedenţi în mediul online atenţia era captată de site-urile cu un trafic ridicat, în prezent lucrurile s-au schimbat. Dincolo de a fi prezent în primele rezultate pe Google, contează atingerea unui nivel ridicat al convertirii vizitatorilor în client final. De aceea, în cadrul abordării E-Advertising atenţia este pusă îndeosebi pe construirea şi aplicarea unui plan bine definit, complet pe atingerea rezultatelor promise către client. Mai mult, fiind adepţi ai dezvoltărilor constante, aplicăm ultimele tehnici inovative. Aceasta este o parte din obiectivul general de a oferi un serviciu cât mai cuprinzător şi profesionist. Afirmă Ştefan Ivan Ţugui, Manager E-Advertising.

Despre E-Advertising

E-Advertising este o agenţie SEO care rulează pe piaţa românească din 2011. Factorii cheie de succes sunt adaptarea la nevoile clienţilor, performanţa continuă şi raportul preţ-rezultate. Cu un portofoliu de peste 300 clienţi, o echipă dedicată excelenţei şi alimentată de ultimele tehnologii în domeniu, E-Advertising a devenit în doar 4 ani unul dintre cei mai importanţi jucători de piaţa SEO din România.

citeste totul despre: