Veniturile Huawei au crescut cu 9,9% faţă de anul trecut, în primele 9 luni din 2020

Veniturile
Huawei au crescut cu 9,9% faţă de anul trecut, în primele 9 luni din 2020

Sediu Huawei. FOTO Shutterstock

Huawei a anunţat astăzi, 23 octombrie, rezultatele financiare pentru primele trei trimestre ale anului 2020. În această perioadă, compania chineză a generat venituri de 671,3 miliarde CNY (circa 100 miliarde USD), o creştere de 9,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marja de profit net a companiei în această perioadă a fost de 8%.

Pe măsură ce lumea se confruntă cu pandemia de COVID-19, lanţul de aprovizionare global al Huawei este supus unei presiuni intense, iar producţia şi operaţiunile sale se confruntă cu provocări semnificative. Compania continuă să facă tot posibilul pentru a găsi soluţii, a supravieţui, a avansa şi a-şi îndeplini obligaţiile faţă de clienţi şi furnizori.

Pe viitor, Huawei îşi va intensifica punctele forte în tehnologiile ICT precum AI, cloud, 5G şi computing pentru a oferi soluţii bazate pe scenarii, pentru a dezvolta aplicaţii pentru industrii şi pentru a transmite valoarea reţelelor 5G alături de partenerii săi. Obiectivul declarat este de a ajuta întreprinderile să-şi dezvolte afacerea şi de a ajuta guvernele să stimuleze industria internă, să sprijine elementele constitutive şi să îmbunătăţească guvernanţa generală.

Datele financiare publicate aici sunt cifre neauditate compilate în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară; curs de schimb la sfârşitul lunii septembrie 2020: 1 USD = 6,8101 CNY.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările