Un nou telefon BlackBerry cu conectivitate 5G şi tastatură fizică va fi lansat în 2021

Un nou telefon BlackBerry cu conectivitate 5G şi tastatură fizică va fi lansat în 2021

Noul BlackBerry este descris ca fiind un telefon ”sigur şi bogat în funcţii” şi vine cu tastatură fizică, pentru nostalgici şi conectivitate 5G.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă la începutul anului credeam că BlackBerry va muri oficial, după ce TCL, compania care are dreptul de producţie al telefoanelor, a anunţat că va opri vânzările începând cu 31 august, ei bine se pare că un startup nu are de gând să lase să se întâmple acest lucru şi promite un nou telefon BlackBerry pentru începutul anului viitor.

Compania Onward Mobility, bazată în Texas, anunţă printr-un comunicat de presă ca a ajuns la un acord cu BlackBerry şi FIH Mobile Limited pentru a livra un BlackBerry cu Android şi conectivitate 5G, în prima jumătate a anului 2021.

Nu se ştiu foarte multe despre telefon, cu excepţia faptului că va avea tastatură fizică, va fi ”sigur, bogat în funcţii şi va permite o productivitatea ridicată, fără a sacrifica experienţa de utilizare”.

CEO-ul Onward Mobility a spus pentru cei de la Register că telefonul va fi un ”dispozitiv de zi cu zi”, cu lucruri precum ”o cameră de top, şi alte specificaţii pe care le-ai aşteptat de la un astfel de telefon”. Tot el a asigurat şi că va fi disponibil la un preţ competitiv.

Aceasta va fi cea de-a treia încercare de revenire pentru cei de la BlackBerry şi cea de-a doua de a aduce pe piaţă un telefon cu Android, după ce TCL a eşuat în lupta împotriva altor companii de top, precum Apple sau Samsung.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările