Noul iPhone ar urma să aibă camere ultrawide îmbunătăţite, precum şi funcţia de Always-On Display

Noul iPhone ar urma să aibă camere ultrawide îmbunătăţite, precum şi funcţia de Always-On Display

Ne aflăm la mai bine de jumătate de an de lansarea lui iPhone 13, însă zvonurile cu privire la specificaţiile şi funcţiile acestuia au început deja să apară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform celor de la AppleInsider, citaţi de Engadget, unul dintre cei mai cunoscuţi leakeri (cei care oferă informaţii despre produse înainte de lansare), Max Weinbach apare pe YouTube într-un videoclip în colaborare cu EverythingApplePro, în care oferă o mulţime de detalii despre noile iPhone-uri, aşteptate să se lanseze spre sfârşitul lui 2021.

În videoclip, aceştia spun că iPhone 13 va beneficia de funcţie always-on pentru display-ul său, care va ajunge (în sfârşit) la 120Hz rată de refresh. La fel ca pe multe telefoane cu Android, display-ul always-on va oferi numai informaţii esenţiale, precum ora şi nivelul bateriei, dar şi câteva notificaţii, reprezentate prin iconiţele aplicaţiilor care le emit.

Weinbach a confirmat şi zvonuri recente ale analiştilor din industrie care anunţau îmbunătăţiri ale camerelor, în special a celei ultrawide, care ar urma să aibă o performanţă mai bună în lumină scăzută. De asemenea, iPhone 13 va avea şi o funcţie de astrofotografie, care ar urma să se activeze automat atunci când vrei să faci o fotografie cerului, precum şi video în mod portret, similar cu ce vedem pe Galaxy S21.

Tot la capitolul îmbunătăţiri ar urma să fie şi tehnologia MagSafe, cu magneţi mai puternici pe iPhone 13, care nu vor permite de exemplu portofelului lipit pe spatele telefonului să cadă atunci când scoţi dispozitivul din buzunar.

La capitolul desing nu ar urma să vedem prea multe modificări, Weinbach notând numai un spate mat mai uşor de ţinut în mână pe modelele Pro. Zvonuri anterioare vorbeau despre integrarea unui Face ID mai puţin intruziv în display-ul telefonului, precum şi posibilitatea adăugării unui senzor de amprentă în ecran.

Ca orice alte zvonuri despre gadget-uri care se află la o distanţă mare de lansare, este bine să privim spusele lui Weinbach mai mult ca pe un posibil adevăr, decât o certitudine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările