Designul lui OnePlus 7T, prezentat de companie în fotografiile oficiale

Designul lui OnePlus 7T, prezentat de companie în fotografiile oficiale

Captura via AndroidCentral

Cu mai mult de o săptămână înainte de lansarea oficială a noilor telefoane OnePlus, producătorul chinez a prezentat designul celui mai mic dintre cele două, OnePlus 7T.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele luni, au circulat mai multe rendere care prezentau un design în gradient, cu un ansamblu de cameră triplă pe spate, amplasat pe o ridicătură în formă de cerc. Se pare că aceste rendere erau corecte, iar imaginea prezentată de cei de la OnePlus arată un astfel de telefon.

În imagine nu vedem partea frontală a telefonului, însă spatele acestuia este realizat într-un gradient albastru, cu ridicătura în formă de cerc în interiorul căreia sunt prezente cele trei camere, amplasate în linie, orizontal. Sub camera din mijloc se află flash-ul.

Conform CEO-ului OnePlus, Pete Lau, citat de AndroidCentral, acest design a fost ales din peste 50 de variante posibile. El a vorbit şi despre o nouă textură a materialului folosit pentru spatele telefonului.

Captura via AndroidCentral

Cei de la OnePlus au mai folosit materiale speciale pentru telefoanele lor şi în trecut, precum bambus, iar anul acesta, OnePlus 7T va avea ”o nouă suprafaţă mată, cu o minunată strălucire metalică”.

OnePlus 7T şi OnePlus 7T Pro sunt aşteptate să debuteze pe 26 septembrie, în India, şi vor avea parte de cele mai noi procesoare Snapdragon 855+ şi de ecrane cu rată de refresh de 90Hz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: