FOTO Parc de joacă distrus, la Găeşti. Localnici: "Noul primar vrea să distrugă ce a construit Iacobuţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câţiva localnici s-au strâns lângă parcul de joacă nemulţimiţi că noul edil a decis scoaterea tuturor pieselor şi desfiinţarea sa
Câţiva localnici s-au strâns lângă parcul de joacă nemulţimiţi că noul edil a decis scoaterea tuturor pieselor şi desfiinţarea sa

Mai mulţi localnici din oraşul Găeşti au ieşit, duminică, în stradă, după ce primarul interimar a decis să demoleze un parc de joacă, situat la ieşirea din oraş. Oamenii spun că noul edil vrea să şteargă de pe faţa pământului tot ce a clădit fostul primar, răpus de cancer luna trecută.

În replică, edilul susţine că a dărâmat totul pentru că o piesă era defectă şi că are de gând să îngrădească parcul cu un grad de protecţie pentur a-i feri pe copii de accidente.

Câţiva localnici s-au strâns lângă parcul de joacă nemulţimiţi că noul edil a decis scoaterea tuturor pieselor şi desfiinţarea sa.

gaesti parc distrus

"Noul primar vrea să strice tot ce a făcut bun fostul primar. Era un parc frumos, în care adulţi şi copii veneau să petreacă timpul liber. Nu era nimic defect. De ce a scos toate piesele? Toate erau defecte? Fostul primar chiar s-a zbătut pentru oraşul acesta", spun oamenii.

gaesti parc distrus

Şi cei mici s-au întristat când au văzut că acum se vor juca doar printre bolovani.

Contactat telefonic, primarul Gheorghe Grigore, a spus că parcul de joacă a fost demolat pentru că o piesă de la un tobogan s-a defectat. El spune că va reasambla toate piesele şi că va construi un gard împrejmuitor pentru ca cei mici să nu poată ieşi în drumul care se află la doi paşi de spaţiul verde.

gaesti parc distrus

„Am preferat să mă înjure 20 de oameni, dar să fiu eu liniştit. Piciorul unui tobogan era fisurat, iar celelalte componente nu mai erau sigure pentru copii. Cred că toată lumea îşi aduce aminte nenorocirea de acum câţiva ani, de la Târgovişte, când un copilaş de câţiva anişori a fost strivit de un leagăn, într-un loc de joacă nesigur.  Toate componentele locului de joacă au  fost ridicate vineri, pentru a fi reparate, iar în cursul zilei de marţi vor fi amplasate din nou, conform standardelor impuse”,a spus  Grigore Gheorghe.

gaesti parc distrus
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite