Un motociclist polonez s-a rănit după ce a intrat într-un parapet din beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a derapat într-o curbă, la Obârşia Lotrului, din cauza neadaptării vitezei. Polonezul s-a ales cu clavicula fracturată, capul spart şi cu contuzie abdominală.

Un motociclist polonez, Pawel M. (33 ani) s-a autoaccidentat grav după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet de pe marginea drumului. Conducând motocicleta Suzuky pe DN 67 C, la Obârşia Lotrului, la km. 4 + 300, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta şi a intrat într-un parapet situat pe marginea drumului. „Din accident a rezultat vătămarea gravă a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul municipiului Petroşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractură claviculă dreapta cu deplasare, T.C.C. şi  contuzie abdominală. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


Şoferi tineri, vinovaţi de producerea unor accidente


În Vâlcea au mai avut loc, în ultimele 48 de ore, mai multe accidente rutiere în care au fost rănite diverse persoane. La Mihăeşti au fost răniţi Vasile L. (45 ani), Mihai V. şi Vlăduţ U. (55 ani) cu toţii pasageri într-o Dacie. Vinovat de producerea accidentului a fost şoferul unui Opel, Constantin C. (20 ani), din Fârtăţeşti care a intrat într-o depăşire neregulamentară, lovind autoturismul care circula regulamentar.
La Frânceşti, şoferul tot al unui Opel, Marian L. din Păuşeşti, băut fiind şi circulând cu viteză, s-a răsturnat cu maşina, lovind gardul unei gospodării. Din accident a fost rănit grav fratele conducătorului auto, Lucian L. (20 ani) şi conducătorul auto.

Parapetul de care s-a lovit motociclistul polonez
image
Motocicleta polonezului a fost avariata la impactul cu parapetul din beton Dacie implicată într-un accident, la Mihăeşti,  în care au fost răniţi mai mulţi pasageri

Click pe poze pentru GALERIE FOTO cu accidente petrecute pe şoselele vâlcene

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite