Cecilia Ciornei a fost revocată din funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magistratul și-a pierdut funcția de prim-procuror adjunct, la Parchetul Deva.
Magistratul și-a pierdut funcția de prim-procuror adjunct, la Parchetul Deva.

Magistratul hunedorean Cecilia Ciornei a fost revocat din funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. Decizia a fost luată de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), care a constatat că procurorul a preluat un dosar spre soluționare, la cererea unui nepot de-al său pentru care a intervenit.

Prim-procurorul adjunct Cecilia Ciornei, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, și-a pierdut funcția în urma unei decizii a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Comisia de disciplină a CSM a precizat că procurorul Cecilia Ciornei a preluat și a soluționat un dosar în care avocatul unui învinuit îi este nepot după soră.

DEZVĂLUIRI ADS HUNEDOARA: Justiție fentată online de un temut interlop din Deva

FOTO Un șmecher cu BMW  decapotabil s-a bătut cu polițiștii după ce a fost oprit în trafic

Procesul viza conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 1,70 grame în sânge, iar apărătorul șoferului învinuit i-a cerut procuroarei să soluționeze cauza. Cecilia Ciornei l-a scos de sub urmărire penală pe şoferul prins băut la volan şi i-a acordat o amendă administrativă în va¬loare de 1.000 de lei, dar ulterior cazul a ajuns în atenţia CSM, la solicitarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

După redeschiderea dosarului, șoferul acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice a fost trimis în judecată, iar instanța l-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare.

Vom reveni cu amănunte!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite