Accident rutier produs pe fondul neacordării de prioritate. Două persoane au suferit diferite traumatisme, fiind internate în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 22 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a pătruns cu maşina într-o intersecţie fără să acorde prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, lovindu-l în plin.

Pe 20 februarie, a avut loc un accident rutier din cauza neacordării de prioritate într-o intersecţie din municipiul Galaţi.

”Un tânăr de 22 de ani care ar fi provocat accidentul, a condus autoturismul pe strada Transilvaniei şi, la intersecţia cu strada Războieni, nu ar fi acordat prioritate de trecere altui autoturism, aşa cum cerea indicatorul rutier, intrând în coliziune cu acesta”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Bărbatul de 32 de ani aflat la volan şi o tânără de 21 de ani, pasageră în prima maşină, au fost răniţi, dar nu au necesitat internarea în spital. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite