Directorul Colegiului Economic “Mihail Kogălniceanu” Focşani se pensionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Radu, în vârstă de 64 de ani, a anunţat Inspectortul Şcolar că nu îşi mai prelungeşte şederea în fruntea unităţii de învăţământ pe care o păstoreşte de aproape 20 de ani.

Începând cu 1 septembrie, unul dintre cei mai vechi conducători de unităţi de învăţământ din Vrancea, dar şi foarte cunoscut în acelaşi timp, Ştefan Radu, va părăsi Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu" şi se va pensiona.

Acesta ne-a spus că deşi mai putea rămâne în fruntea instituţiei un an, a ales să facă acest pas, chiar dacă despărţirea de locul în care a petrecut aproape o viaţă nu o consideră deloc uşoară.

„Pe lângă statutul de pensionar, voi încerca să-mi găsesc o activitate. Nu voi mai rămâne la catedră la Kogălniceanu, dar nici nu voi merge la altă unitate de învăţământ. Mi-ar fi plăcut în mediul universitar, dar în Vrancea filialele universităţilor nu prea mai există. Voi căuta să lucrez ca manager pe undeva, că asta am învăţat să fac", ne-a spus Ştefan Radu.

Deşi Inspectoratul Şcolar se va reuni abia mâine în şedinţa consiliului de administraţie, pentru a decide un înlocuitor care va fi numit cu delegaţie la cârma Colegiului Economic, surse din cadrul instituţiei spun că viitorul director al şcolii va fi Sonica Dărmănescu, profesor de ştiinţe economice.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite