PSD Cluj face alianţă cu ALDE, renunţă la propriul candidat pentru Primăria Clujului şi susţine un independent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat joi, 14 aprilie, într-o conferinţă de presă, că partidul în fruntea căruia se află îl va susţine în cursa pentru funcţia de primar al Clujului pe omul de afaceri Octavian Buzoianu. PSD Cluj avea un candidat propriu, e vorba de deputatul Aurelia Cristea, iniţiatoarea legii anti-fumat.

„Am decis în cadrul alianţei electorale PSD+ALDE să-l susţinem pe domnul Octavian Buzoianu la Primăria municipiului Cluj-Napoca, ca şi candidat independent. Candidatura dlui Buzoianu este o candidatură independentă pe care noi o susţinem şi suntem de acord să vină şi alte partide care să susţină această candidatură. (…) Candidatura doamnei Aurelia Cristea nu mai există”, a declarat lideurl PSD Cluj, Remus Lăpuşan, citat de transilvaniareporter.ro.

Lăpuşan a mai afirmat că PSD face alianţă cu ALDE la nivelul judeţului Cluj şi cele două formaţiuni îl vor susţine pe omul de afaceri Octavian Buzoianu pentru funcţia de primar al Clujului. 

Octavian Buzoianu este unul dintre milionarii Clujului. Are 61 de ani, Este căsătorit, are trei copii. Şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al Clujului ca independent, la sfârşitul lunii martie, printr-o conferinţă de presă. Activează în mediul privat din 1992, iar în prezent este project manager la Cluj Business Center.

Mai puteţi citi:

Cine sunt candidaţii la Primăria Clujului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite