VIDEO Un bar din Buzău, şcoală de cartofori pentru elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirea pentru examenul de bacalaureat sau pentru teză se face mai nou în baruri şi nu în clasă. Cel puţin asta au descoperit poliţiştii din Buzău, care au organizat o acţiune de control în barurile de lângă şcolile buzoiene.

Poliţiştii buzoieni i-au căutat pe elevii care chiulesc de la şcoală în barurile din apropierea unităţilor de învăţământ. Joi şi vineri, în zonele în care s-a acţionat, poliţiştii au identificat 169 de elevi care absentau de la cursuri.

Într-unul dintre barurile controlate de poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, au fost depistaţi trei adolescenţi, doi de 17 ani şi unul de 16 ani, şi un tânăr în vârstă de 19 ani, toţi elevi la un liceu din Buzău, în timp ce jucau poker pe bani. Cei patru elevi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 500 de lei, amendă primind şi barmanul care a îngăduit practicarea jocului de noroc.

Conducerea liceului la care sunt înscrişi elevii respectivi a fost informată cu privire la prezenţa tinerilor în bar în timpul orelor de curs.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite