Sectorul 6 al Capitalei va avea un nou parc. Ciprian Ciucu: „Munca mea de convingere a dat roade”

0
Publicat:

 Consiliul General al Capitalei a fost de acord joi cu transmiterea în administrarea Sectorului 6 a unui teren în suprafaţă de 11.382 mp, situat în B-dul Doina Cornea, nr. 5G, în vederea realizării unui parc.

Obiectivul de investiţii va fi realizat în 24 de luni. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Obiectivul de investiţii va fi realizat în 24 de luni. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Conform hotărârii, obiectivul de investiţii va fi realizat în 24 de luni, iar sumele vor fi asigurate de Sectorul 6, scrie Agerpres.

În luna iunie 2022, Primăria Sectorului 6 a solicitat Primăriei generale să ceară Guvernului trecerea terenului de 11.382 ha din domeniul public al statului în domeniul public al Municipiului Bucureşti şi în administrarea CL Sector 6. Pe 16 noiembrie, Guvernul a fost de acord cu trecerea acestui imobil din domeniul public al statului şi administrarea SRI în domeniul public al Municipiului Bucureşti.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a salutat decizia, precizând că anul viitor vor fi prevăzute sume în buget pentru realizarea parcului.

Munca mea de convingere dusă pe lângă Guvern şi pe lângă SRI pentru a prelua terenul de 11.400 mp de la Guvern pentru a face un parc în Grozăveşti a dat roade. Am făcut acest lucru deoarece între timp SRI decisese să facă spitalul în alta parte. Bugetez acest parc pentru anul viitor şi îl facem. Cum vi l-aţi dori? Cu accent pe terenuri de sport, mai natural, mai altfel, cum? Ca îl dau imediat în proiectare", a scris Ciucu, pe Facebook. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite