Licitație pentru amenajarea noului tronson al promenadei Lacului Morii. Valoarea estimată a contractului

0
Publicat:

Administrația Domeniului Public Sector 6 a anunțat deschiderea unei licitații prin SEAP pentru amenajarea celui de-al doilea tronson al promenadei de pe malul Lacului Morii. Data limită pentru depunerea ofertelor este 27 noiembrie.

Primul tronson al promenadei modernizate FOTO primarie6.ro
Primul tronson al promenadei modernizate FOTO primarie6.ro

4,5 milioane de lei și experiență obligatorie

Procedura licitației va fi simplificată, cu un accent major pe componenta financiară, care va reprezenta 90% din evaluarea ofertelor, în timp ce durata de execuție a lucrărilor va conta pentru 10% din evaluare. Această licitație urmărește asigurarea calității și a eficienței lucrărilor pentru amenajarea noului tronson al promenadei. Valoarea totală estimată a contractului este de 4.502.474 lei.

Printre criteriile esențiale pe care ofertanții trebuie să le îndeplinească se numără și experiența anterioară. Aceștia trebuie să dovedească că au finalizat cu succes, în ultimii cinci ani, cel puțin un contract similar, în valoare de minimum 4.500.000 de lei fără TVA. Lucrările similare includ construirea, extinderea, modernizarea sau reabilitarea de parcuri, grădini și spații verzi.

Amenajarea celui de-al tronsonului al doilea al promenadei Lacul Morii a fost aprobată anterior în luna iunie a acestui an, prin hotărârea Consiliului Local Sector 6. Proiectul are scopul de a îmbunătăți experiența cetățenilor în această frumoasă zonă de la marginea orașului și să ofere un spațiu de relaxare și recreere pe malul lacului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite