Cel mai mare premiu din toate timpurile încasat de un român la poker

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul Alexandru Papazian s-a impus sâmbătă, 6 mai, într-unul dintre cele mai importante turnee din circuitul oficial european de Texas Hold'em Poker.

Jucătorul român de poker Alexandru Papazian a reuşit să câştige cel mai bănos dintre cele 80 de evenimente desfăşurate pe parcursul ultimelor 11 zile în cadrul EPT (European Poker Tour) Monte Carlo. Este vorba despre Marea Finală, un turneu cu taxa de înscriere de 25.750 euro, la care s-au mai înscris alţi 230 de jucători, majoritatea celebrităţi în circuitul mondial.

Locul 1 obţinut de român i-a adus un premiu de 1.197.000 de euro (echivalentul a 1.365.119 de dolari). Precedenta performanţă notabilă a unui român, din punct de vedere al câştigului la un turneu de poker, datează din 2011, atunci când Ionel Anton a terminat pe locul 3 la PokerStars Caribbean Adventure şi a încasat un premiu de 1.350.000 de dolari.

Alexandru Papazian este un jucător care s-a evidenţiat în ultimii ani în pokerul românesc, reuşind să obţină până acum peste 3 milioane de dolari din turneele online.

La finalul turneului de la Monte Carlo, Papazian a acordat un interviu în care s-a arătat mândru de performanţa obţinută pentru România.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri