Revine aglomeraţia la centrele de vaccinare din Braşov, odată cu administrarea celei de a treia doze
0În ultimele zile a crescut numărul celor care doresc să se vaccineze cu prima doză. Totodată, primii braşoveni care vor să li se administreze cea de a treia doză au ajuns în centre, fapt care a făcut ca aglomeraţia din acestea să crească, în special în orele serii
Odată cu începerea administrării celei de a treia doze de vaccin, a revenit aglomeraţia la centrele de vaccinare. Este adevărat că, de această dată, timpul de aşteptare este mare doar între orele 17:00 şi 20:00, după ce ies cei mai mulţi braşoveni de la muncă.
În această perioadă se constată şi o creştere a numărului de persoane cărora li se administrează prima doză, astfel că, la cele 5 centre din municipiul Braşov şi 9 din judeţ, a crescut numărul celor care doresc să fie vaccinaţi.
„Există centre de vaccinare în municipiul Braşov care şi-au extins programul de vaccinare. De exemplu, în municipiul Braşov, centrele de la Spitalul Militar de Urgenţă, de la Regina Maria – Centrul Civic – de la Centrul Medical de Vest au program de la ora 8:00, la 20:00. Acelaşi program îl au centrele de vaccinare din Codlea, de la Şcoala Gimnazială numărul 2, de la Policlinia Râşnov şi de la Căminul Cultural Feldioara”, a precizat Alexandru Ganea, purtător de cuvânt Instituţia Prefectului Braşov.
La Făgăraş, programul este chiar până la ora 21:00, în toate cele 7 zile ale săptămânii. În primăvară, Primăria Braşov, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică, a deschis mai multe centre de vaccinare, astfel că braşovenii s-au putut vaccina în număr mare. Acum, DSP a avizat deschiderea a două noi centre.
„Direcţia de Sănătate Publică Braşov a avizat deschiderea a două noi centre de vaccinare, unul în Oraşul Victoria, şi celălalt la Dispensarul nr. 2 din Complexul Studenţesc „Memo”, acesta din urmă fiind dedicat vaccinării studenţilor”, a mai precizat Alexandru Ganea. În plus, există mai multe cabinete de medici de familie care au obţinut autorizaţie pentru a-i putea vaccina pe cei care doresc.
Vă mai recomandăm:
Mesajele transmise de pălărie. Românii din Transilvania purtau panglica altfel decât ungurii