Părinţii fetei înecate în subsolul clubului de noapte din Spania: „A plecat de acasă cu un bărbat mai mare cu 20 de ani şi nu mai voia să ştie de noi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii Olguţei nu au bani pentru a putea repatria trupul neînsufleţit al fiicei lor  FOTO Obiectiv - Vocea Brăilei
Părinţii Olguţei nu au bani pentru a putea repatria trupul neînsufleţit al fiicei lor  FOTO Obiectiv - Vocea Brăilei

Durere fără margini în familia Olguţei Pantelimon, tănăra de 23 de ani din oraşul brăilean Însurăţei care, în urmă cu câteva zile, a murit înecată la subsolul unui club din localitatea Estepona, provincia Malaga, din sudul Spaniei. Părinţii fetei nu vor acum decât să îi asigure o înmormântare creştinească, însă nu au bani pentru a-i repatria trupul neînsufleţit.

Pentru a-şi aduce fata în ţară, părinţii Olguţei au nevoie de 3.000 de euro, sumă uriaşă pentru posibilităţile financiare ale familiei. Nicu şi Nicoleta Pantelimon au primit ca pe un trăznet vestea că femeia înecată în clubul spaniol este chiar fiica lor. De câteva luni, nu mai ştiau nimic de ea, însă nu s-au aşteptat la o asemenea nenorocire.

Părinţii spun că şi-au crescut fata aşa cum trebuie, i-au dat o educaţie bună, însă în ultimul timp ea îşi găsise un iubit mai mare cu 20 de ani, iar relaţia a schimbat-o total. În urmă cu 4 ani, Olguţa a plecat cu bărbatul din Însurăţei, mai întâi în Anglia, apoi în Spania. Tânăra a ţinut o perioadă legătura cu mama ei, căreia îi spunea doar că este bine şi lucrează la un restaurant, fără a da alte detalii.

spanbr1

Olguţa Pantelimon a murit la doar 23 de ani   FOTO Obiectiv - Vocea Brăilei

Relaţia Olguţei cu familia s-a rupt brusc însă din primăvara acestui an. Tânăra nu a mai vrut să discute nici cu sora ei, de 11 ani, închizându-şi contul de Facebook, ca şi cum ar fi vrut să nu mai fie găsită de nimeni.

Tânăra nu a spus vreodată părinţilor că ar fi lucrat într-un club de noapte sau că ar fi fost sechestrată. Dar, după ce au fost anunţaţi de moartea ei, părinţii au încercat să discute cu bărbatul care avea o relaţie cu Olguţa. Nu au primit nicio informaţie clară. În oraşul Însurăţei mulţi localnici consideră că partenerul de viaţă al Olguţei este cel care ar fi împins-o pe piaţa prostituţiei.

Citiţi şi

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite