Noi amănunte în ancheta privind crima de la Vişeu de Jos. Ipoteză: poliţistul ar fi fost ucis din cauza unei amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul anchetei de la Vişeu de Jos. Poliţitul Gheorghe Nistor ar fi fost ucis între orele 10.00 şi 11.00, cel puţin asta reiese din comunicatul remis presei de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. Acesta l-a amendat contrabenţional pe unul dntre fraţi, cu câteva zile în urmă, pentru tulburarea liniştii publice.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 07.01.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor  Tomoiagă Ioan Aurelian şi Tomoiagă Marius Ovidiu pentru săvârşirea infracţiunii de omor, se arată în documentul remis presei. ”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4.01.2017, în intervalul orar 10:00 – 11:00, inculpaţii Tomoiagă Ioan Aurelian şi Tomoiagă Marius Ovidiu au aplicat mai multe lovituri cu un corp tăietor/înţepător victimei N.G., lucrător de poliţie ce se afla în timpul programului de lucru, în sediul Postului de Poliţie Vişeu de Jos şi care în urmă cu câteva zile l-a sancţionat contravenţional pe cel de-al doilea inculpat. După agresiune, victima a fost încuiată în birou, fiind găsită decedată în jurul orelor 19:00. Leziunile tanatogeneratoare cauzate victimei au interesat zona arterei carotide stângi, a cordului şi zona abdominală”, maiarată documentul.
La data de 07.01.2017, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.
”Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai arată procurorii în comunicatul de presă.

Gheorghe Nistor, poliţistul de 48 de ani, a fost ucis în biroul său în 4 ianurie, cu trei lovituri de cuţit. Cei doi suspecţi au fost înregistraţi pe camerele de supraveghere de la o clădire învecinată, în momentul în care au intrat în clădire. 

Mai puteţi citi:

Anchetă complicată în cazul crimei din Vişeu de Jos. Cine sunt cei doi suspecţi arestaţi preventiv

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite