Vestul erotic. O femeie s-a dezbrăcat sub balconul unui bloc din Arad pentru a se culca

0
Publicat:

Aradul a devenit orașul din țară în care femeile se dezbracă cel mai ușor, pe stradă. După ce o femeie din Caracal a făcut plajă dezbrăcată într-un parc, alta s-a pus să doarmă fără haine sub un balcon.

Femeia a fost vizitată de Poliția Locală FOTO Poliția Locală
Femeia a fost vizitată de Poliția Locală FOTO Poliția Locală

În data de 28 august 2023, puțin înainte de miezul nopții, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au amendat încă o femeie originară din afara orașului care se culcase dezbrăcată, pe domeniul public. În urma semnalării telefonice transmise dispeceratului de un grup de tineri care traversa o zonă de condominii din cartierul Micalaca, echipajul de ordine publică din teren a localizat persoana de sex feminin sub balconul unui bloc. Respectiva a fost identificată drept H.A., în vârstă de 40 de ani, originară din Sânpetru German, «stabilită» de câțiva ani pe străzile orașului”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Aflată sub influența băuturilor alcoolice, femeia din județul Arad a refuzat transportul cu ambulanța solicitată de patrula DGPL, în pofida recomandărilor personalului medical de a beneficia de asistența de specialitate.

Acesta a primit o amendă în cuantum de 200 lei. La plecarea echipajului, femeia s-a îmbrăcat, a curățat locul afectat și a părăsit zona.

Alt caz

Amintim că în data de 21 august 2023, o femeie din Caracal, care se afla în trecere prin Arad a fost amendată pentru că a făcut plajă mai mult dezbărcată într-un parc din municipiu. Pentru gestul ei a fost amendată.

Este vorba despre o zonă din cartierul arădean Vlaicu. Femeia spune că la ea în Caracal face plajă așa fără să fie amendată.

În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând “plajă” “nud” într-un parc”, spuneau reprezentanții Poliției Locale.

Femeia se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite