Farsă de Ziua Independenţei în SUA: Preşedintele Obama a fost asasinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contul de Twitter al televiziunii americane Fox News a fost atacat de hackeri, care au anunţat chiar de 4 iulie, Ziua Independenţei în SUA, că preşedintele Barack Obama a fost împuşcat.

Fluxul de ştiri politice al televiunii Fox News, de pe reţeaua de socializare Twitter, a început să anunţe, în mod repetat, mesajul "Preşedintele Barack Obama a fost împuşcat".

Utilizatorul @foxnewspolitics a transmis informaţia tuturor celor 33.000 de persoane care urmăresc activitatea Fox News pe Twitter (followers), informează "The Guardian".

image

După prima postare, tot mai multe mesaje despre moartea preşedintelui american au început să umple reţeaua de socializare. În timp ce unele texte anunţau doar decesul şefului de stat, altele ofereau chiar detalii privind moartea lui:

"Barack Obama a murit. În urmă cu 45 de minute, el a fost împuşcat în zona pelviană inferioară şi în gât. Nu se cunoaşte identitatea agresorului"

"Barack Obama a fost împuşcat de două ori la restaurantul Ross din Iowa în timpul unei campanii. Condoleanţe familiei Obama!"

La scurt timp de la atacul informatic asupra contului de Twitter al televiziunii Fox News, reprezentanţii postului tv au reuşit să rescâştige accesul în profil. Oficialii Fox nu au vrut să comenteze incidentul.

image
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite