Zoia Konovalova, redactor-șef al Societății de Stat de Radio și Televiziune din Kuban, a fost găsită moartă în Krasnodar. Se pare că a fost otrăvită

0
Publicat:

Jurnalista rusă Zoia Konovalova a murit la Krasnodar, la vârsta de 48 de ani. Ultimul ei loc de muncă a fost Compania de stat de televiziune și radiodifuziune Kuban, al cărei canal de Telegram a anunțat că femeia a murit otrăvită, scrie publicația rusă Kuban 24.

Zoia Konovalova FOTO Kuban 24
Zoia Konovalova FOTO Kuban 24

La 6 ianuarie, canalul Telegram al Comitetului de Investigații din Kuban a raportat că trupurile jurnalistei și ale fostului ei soț, în vârstă de 52 de ani, au fost găsite la 5 ianuarie în casa lui Konovalova din Offitserski Proezd din Krasnodar. Anchetatorii investighează circumstanțele morții și au început o anchetă și examinări medico-legale.

"La examinarea cadavrelor, nu au fost găsite leziuni corporale vizibile", a adăugat serviciul de presă al Comitetului de Investigații din Kuban.

Zoya Konovalova s-a născut în Murmansk și a lucrat multă vreme la Moscova. În 2003 s-a mutat în Kuban. a lucrat ca corespondent, editor și prezentator al emisiunii "Vesti.Kuban", difuzată pe "Ekaterinodar". De asemenea, a ocupat funcții de conducere la First Radio, la postul de televiziune Kuban 24 și a condus Jivaia Kuban.

Konovalova a condus redacția de știri a Iuga.ru din februarie 2020 până în februarie 2021.

În ultimul an a fost șefa redacției online a Societății de Stat de Radio și Televiziune Kuban. Zoia Konovalova avea o fiică de 15 ani și un fiu.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite