Ce a primit o femeie care a comandat online somon cu portocale: „Nici măcar ketchup-ul nu ar putea salva asta!”

0
Publicat:

O femeie din Marea Britanie care a comandat online o porție de somon cu portocale a rămas uimită când a văzut ce se află în cutie: 2 bucăți foarte mici de pește, care nu arată a somon, și două jumătăți de felii de portocală.

Așa arată mâncarea comandată FOTO Twitter
Așa arată mâncarea comandată FOTO Twitter

Nu mai este un secret pentru nimeni că restaurantele folosesc poze care nu reflectă realitatea, însă o femeie a avut parte de o surpriză de proporții. Ceea ce a comandat nu semăna deloc cu produsul prezentat de local, realtează Daily Mail.

După ce aceasta a postat imaginea pe internet, care s-a viralizat, și restaurantul s-a sesizat și i-a restituit banii.

Am comandat somon de la un restaurant de pe @ubereats_uk. Vă rog să vă uitați la ce am comandat vs ce am primit. Și ei spun că merit o restituire a banilor. Când am căutat pe Google restaurantul nici măcar nu a apărut”, a scris femeia pe Twitter.

În imaginea postată se vede o cutie de carton cu două bucăți foarte mici de pește, care nu arată a somon, și două jumătăți de felii de portocală. 

"Cu siguranță a fost diferit de fileul de somon suculent ilustrat în reclama online", a spus femeia. De când a distribuit postarea, peste 100 de persoane au lăsat comentarii. Un utilizator de Twitter a numit-o chiar „fraudă”, în timp ce alții au comentat pe măsură. „Nici măcar ketchup-ul nu ar putea salva asta”, „Încă mai caut peștele”. La început, Roshan a primit un mesaj de la Uber Eats, care susținea că „nu poate” să ofere o rambursare pentru acest serviciu. Ulterior, serviciul de asistență și-a cerut scuze, iar banii i-au fost restituiți, scrie Daily Star.

Apariție-șoc la un fast-food. Un bărbat și-a comandat de mâncare relaxat, având un piton uriaș încolăcit de gât

Clienții unui fast-food din Târgu Mureș au rămas cu gura căscată când în local a intrat, relaxat, un bărbat având încolăcit după gât un piton uriaș. Cei mai curajoși s-au grăbit să filmeze momentul cu telefoanele, în timp ce alții nu s-au apropiat de apariția-șoc.

Reptila de companie, un piton albinos, a venit împreună cu stăpînul său la McDonalds. Proprietarul șarpelui nu a fost impresionat deloc de rumoarea pe care a creat-o în jur, comandând liniștit ceva de mâncare, scrie click.ro.

În acest timp, angajata localului care a preluat comanda, nu doar că era uimită, ci părea și speriată. Oamenii s-au calmat rapid după ce a devenit clar că reptila nu este agresivă. Imaginile cu cei doi au devenit virale pe internet.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite