FOTO Cum se montează prezervativul care nu diminuează senzaţia de plăcere şi de ce este recomandat cuplurilor stabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care consideră folosirea prezervativului un impediment în calea unei partide de sex memorabile, un american a creat un nou tip de prezervativ, care nu afectează sensibilitatea organului masculin.

Dispozitivul „Tichia Galactică de Prevenire a Sarcinii” („The Galatic Cap Pregnancy Prevention”) se montează pe capul penisului, lăsând restul membrului expus. Acesta a fost creat de americanul Charles Powell, originar din Los Angeles. Creatorul este de părere că dispozitivul său este mai uşor de folosit, mai sigur, mai fix şi, desigur, mai „permisiv” în ceea ce priveşte plăcerea sexuală, „lăsând senzaţiile din timpul sexului să fie percepute aşa cum a dorit Mama Natură”.

Prezervativul revoluţionar este format din două părţi: o bandă dublu adezivă care se lipeşte în jurul capului penisului, la fel cum se prinde un plasture pe un deget, şi o „tichie” care se lipeşte de bandă, destinată să reţină sperma.

image


 

Powell susţine că banda dublu adezivă din poliuretan este la fel ca o a doua piele – aceasta poate fi lipită chiar şi cu câteva zile înainte şi poate fi purtată atât în timpul duşurilor, cât şi atunci când bărbatul urinează. Când acesta vrea să facă sex, tot ce trebuie să facă este să îşi aplice „tichia”, despre care Powell spune, cu convingere, că va rămâne fixată o perioadă lungă de timp, atât cât va dori utilizatorul.

image

Potrivit creatorului, „Tichia Galactică de Prevenire a Sarcinii” este cea mai bună soluţie pentru trei dintre problemele ridicate de prezervativ: diminuarea sensibilităţii şi, totodată, întârzierea orgasmului, probleme cu ambalajul clasic(ambalaj care se desface destul de greu şi poate duce la deteriorarea prezervativului) şi dificultăţi în aplicarea prezervativului tradiţional. Acesta mai aduce în atenţia publicului şi faptul că rata de eşec a prezervativelor obişnuite a crescut până la 18%. „Rezervorul tichiei este mai puternic decât cel al unui prezervativ obişnuit şi nu se rupe la fel de uşor”, a declarat Powell.

image

Deşi beneficiile aduse de dispozitivul creat de american pot fi destul de convingătoare, criticii au subliniat că acesta nu asigură protecţia utilizatorului împotriva bolilor cu transmitere sexuală (BTS), precum herpesul, care se transmite prin contacul direct cu pielea. 

„Acest dispozitiv nu poate preveni boli precum HIV sau herpes genital, fiindcă penisul nu este acoperit în întregime. Ar putea fi bun pentru cuplurile care au relaţii de durată, bazate pe încredere, dar nu funcţionează, în mod clar, ca o barieră pentru BTS-uri. Există şi riscul ca tichia să cadă şi să elibereze sperma” a comentat Jason Warriner, directorul Terence Higgins Trust, un centru de caritate dedicat sănătăţii sexuale. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite