CD Projekt: Jocul Cyberpunk 2077 va reveni în magazinul Sony PlayStation în luna iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cyberpunk 2077 foto via CD Projekt Red
Cyberpunk 2077 foto via CD Projekt Red

Jocul flagship Cyberpunk 2077 produs de CD Projekt va reveni în magazinul Sony PlayStation în luna iunie, a anunţat, marţi, producătorul polonez de jocuri CD Projekt, confirmând zvonurile care au dus la creşterea acţiunilor sale, transmite Reuters.

Concepută ca ”o poveste de acţiune-aventură în lume deschisă, situată într-un ...megalopolis obsedat de putere, strălucire şi modificări ale corpului” şi cu vedeta de la Hollywood Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 a fost criticat pentru performanţa sa slabă pe consolele mai vechi, iar acţiunile companiei s-au prăbuşit.

În decembrie, în timp ce jucătorii se plângeau de erori, Sony a scos jocul din PlayStation Store doar la o săptămână după debut şi a oferit rambursări complete.

"Consiliul de administraţie ... anunţă decizia Sony Interactive Entertainment de a restabili disponibilitatea versiunii digitale a Cyberpunk 2077 în PlayStation Store, începând cu 21 iunie 2021", a declarat CD Projekt într-un comunicat. Acţiunile CD Projekt au închis marţi în creştere cu 6,5%, după ce a apărut opţiunea de a adăuga Cyberpunk 2077 la listele de dorinţe din PlayStation Store, alimentând speranţele revenirii sale.

Compania a promis să rezolve jocul după debutul său dificil, iar în martie a lansat un patch conceput pentru a rezolva problemele întâmpinate pe consolele mai vechi.

În luna februarie, compania a fost victima unui atac cibernetic. Joi a spus că datele interne ale companiei care s-au scurs în timpul încălcării securităţii sunt acum difuzate pe internet. Citeste mai mult Acţiunile sale au atins un maxim istoric în decembrie cu puţin înainte de lansarea Cyberpunk 2077, dar au pierdut mai mult de jumătate din valoarea lor de atunci.

Citeşte şi:

Codul sursă original pentru World Wide Web este scos la licitaţie ca activ digital unic în reţeaua blockchain Etherum

realme anunţă extinderea gamei de produse AIoT, cu ceasuri şi aspiratoare

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite