Tot ce trebuie să ştii dacă vrei să transformi o autoutilitară în autorulotă, de la legislaţie, la costuri
0
Dacă ai visat vreodată să vinzi tot şi să pleci în lume, să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu un alt peisaj, să ai un stil de viaţă nomad, atunci probabil ţi-a trecut măcar o dată prin gând să cauţi maşini ce pot fi transformate în autorulote şi să te apuci de treabă.
Dacă aşa e, atunci acest articol e pentru tine şi te va trece prin toate informaţiile pe care ai nevoie să le ştii dacă vrei să-ţi realizezi visul.
Maşini potrivite pentru a fi transformate în autorulote / Criteriile pe care să le ai în vedere când cumperi / Ce spune legea despre convertire şi autorizaţia RAR / Etapele amenajării şi transformării / Cât poate costa amenajarea unei autorulote / Sfaturi şi greşeli pe care să le eviţi
Imaginează-ţi cât de frumos ar fi să poţi călători prin toată ţara, poate chiar în toată lumea, fără să duci grija cazărilor şi a rezervărilor în fiecare oraş prin care treci, a orelor de check-in şi check-out. O autorulotă îţi poate oferi genul acesta de independenţă şi un stil de viaţă nomad care a devenit foarte popular în ultimii ani. Şi deşi totul pare idilic, articolul ăsta e o invitaţie să cobori puţin cu picioarele pe pământ înainte de toate. Iar asta nu ca să-ţi abandonezi visul, ci ca să ştii exact la ce să te aştepţi în procesul de transformare a unei dube autoutilitare într-un camper van.

Ca să începem cu începutul, înainte ca măcar să te gândeşti la amenajare, trebuie să ai ce amenaja. Mai exact, o maşină suficient de încăpătoare să poţi dormi şi trăi în ea, chiar dacă pe termen scurt. De obicei, pentru asta se folosesc autoutilitare, cunoscute şi ca dube de transport marfă, de la mărci precum Mercedes, Ford, Fiat, Citroen, Volkswagen ori Peugeot.
Continuarea articolului, aici.