România, o catastrofă fotbalistică: Lista care ne arată cât de mult am decăzut în Europa

0
Publicat:

Căderea liberă a fotbalului românesc e și mai evidentă, când ne uităm pe lista echipelor care au avansat în turul II preliminar al Ligii Campionilor, trecând de prima fază.

Denis Alibec, atacant Farul Constanța
Denis Alibec, atacant Farul Constanța

Aici, regăsim formații din Islanda (Breioablik), Lituania (Zalgiris), Republica Moldova (Sheriff Tiraspol), Bosnia (Zrinjski Mostar) și Belarus (BATE Borisov). Cu precizarea că, după terminarea partidelor din turul I preliminar – ultimele meciuri se vor juca diseară – vor avea echipe în turul II al Ligii Campionilor și țări precum:

*Kosovo / Bulgaria

*Feroe / Ungaria

*Slovenia / Letonia

*Finlanda / Irlanda de Nord

*Gibraltar / Azerbaidjan

Pentru că echipele din aceste țări se vor înfrunta în partide directe, una dintre ele urmând să avanseze în preliminariile Ligii Campionilor.

Pentru al doilea an consecutiv, campioana României s-a făcut de râs în Europa. Sezonul trecut, CFR a fost eliminată de Pyunik Erevan (Armenia), acum „marinarii“ au „naufragiat“ la Tiraspol. Și drama e că ambele rezultate sunt firești, consecințele faptului că ne păcălim de ani buni. O analiză amplă pe marginea acestui subiect va fi publicată în ediția de joi a ziarului Adevărul!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite