Liderul mondial Iga Swiatek, despre Halep: „Mereu am crezut că Simona joacă corect”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a picat testul antidoping la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Românca a fost depistată cu o substanță interzisă și acum așteaptă audierile pentru stabilirea vinovăției. Jucătoarea poloneză Iga Swiatek a vorbit în premieră despre cazul Simonei, chiar înainte de debutul la Turneul Campioanelor.

Iga Swiatek domină autoritar tenisul mondial. Foto EPA EFE
Iga Swiatek domină autoritar tenisul mondial. Foto EPA EFE

„Am fost surprinsă, nu m-am așteptat la aceste vești. Mereu am crezut că Simona joacă corect, sper că totul se va clarifica rapid. Trebuie să fie dezamăgitor. Cel mai important lucru este să am grijă de mine acum”, a declarat Iga Swiatek, conform unui jurnalist din țara pe care o reprezintă.

Jucătoarea poloneză se pregătește pentru Turneul Campioanelor, competiție care debutează luni în Texas, Statele Unite. Ea se află în grupă cu Cori Gauff (4 WTA), Caroline Garcia (6 WTA) și Daria Kasatkina (8 WTA). În cealaltă grupă se vor înfrunta Ons Jabeur (2 WTA), Jessica Pegula (3 WTA), Maria Sakkari (5 WTA) și Aryna Sabalenka (7 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite