Dumitru Dragomir e în culmea isteriei: „Sunt urmărit penal pentru că vor să mă cureţe!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir va ajunge în faţa procurorilor DNA pentru a da declaraţii în cazul dezafilierii Craiovei FOTO Click!
Dumitru Dragomir va ajunge în faţa procurorilor DNA pentru a da declaraţii în cazul dezafilierii Craiovei FOTO Click!

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care va fi trimis în judecată în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, alături de preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost foarte deranjat de faptul că va ajunge în faţa procurorilor DNA, suspectând o conspiraţie împotriva sa venită dinspre cei care vor să-l denigreze.

Dragomir a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a susţinut nevinovăţia, adăugând că totul este orchestrat de cei care vor să-l denigreze şi să-i păteze reputaţia. „Ca să se răzbune acum, ne trimit prin instanţe, ne caută fel de fel de motive. Inventează! Am încredere în instanţele judecătoreşti. O să vadă şi dânşii ce este corect şi ce nu este corect. Comisia juridică a venit şi a prezentat un caz, iar noi am votat cum ne-a dictat conştiinţa, în funcţie de documentele arătate. Nu am avut niciun avantaj, nici măcar o ciocolată”, a spus Dragomir pentru a-şi justifica nevinovăţia.

Mai mult decât atât, preşedintele LPF suspectează că procurorii vor să-i facă rău şi să-i şifonze imaginea, deoarece este o persoană publică. „Pentru că sunt o persoană publică, trebuie să fiu murdărit. Dacă ai puţină publicitate, nici nu mai poţi să trăieşti. Orice ai face se interpretează. Dacă faci ceva legal, te bagă la abuz. O să aibă o surpriză prin instanţă şi cu treaba asta. Suntem urmăriţi penal pentru că vor să ne cureţe. Asta e ţara în care trăim. Ne vânăm unii pe alţii, ne omorâm între noi. Aceasta este societatea română. Până nu scăpăm de aceşti oameni care au venit cu răutatea asta de dinainte de '89, nu se rezolvă nimic”, a adăugat Dragomir.

Dragomir şi Sandu vor fi trimişi în judecată în cazul dezafilierii Universităţii Craiova

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite