Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO

0
Publicat:

Actriță și fost model, Kim Basinger a devenit celebră datorită rolurilor în filme precum Batman, L.A. Confidential și 9 1/2 Weeks. Vedeta premiată cu Oscar a avut o carieră excepțională, precum și o viață personală fascinantă. Astăzi, vedeta de la Hollywood împlinește 70 de ani.

Începuturile carierei de model

Kim a fost dansatoare de balet și majoretă în adolescență și a câștigat titlul de Athens Junior Miss în cadrul unui concurs de Miss Scholarship Pageant, relatează revista Hello!

Kim Basinger în tinerețe FOTO Adevărul
Kim Basinger în tinerețe FOTO Adevărul

Ulterior, a devenit model la Ford Modelling Agency și a apărut pe coperta albumului trupei Survivor, precum și în numeroase reclame. În ciuda succesului ei, a recunoscut că nu era o fană a acestei meserii. Ea a spus: "A fost foarte greu să trec de la o angajare la alta și să mă confrunt mereu cu felul în care arătam. Nu am putut suporta. Simțeam că mă sufoc".

În cele din urmă, a renunțat la modeling pentru a se dedica actoriei și a avut un rol important în filmele James Bond, Never Say Never Again, unde a jucat rolul lui Domino Petachi.

Cele două căsnicii 

Kim a fost căsătorită de două ori, o dată cu artistul de machiaj Ron Snyder-Britton în 1980, pe care l-a cunoscut în timp ce filma Hard Country, și a doua oară în 1990 cu Alec Baldwin.

Kim, alături de Ron FOTO Getty Images
Kim, alături de Ron FOTO Getty Images

Kim și Ron au fost împreună timp de nouă ani și au divorțat în 1989. Potrivit memoriilor acestuia, chiar el a descoperit că actrița avea o aventură cu actorul Richard Gere în 1986, după ce a găsit scrisori de dragoste, și a urmărit-o până la un restaurant unde i-ar fi văzut sărutându-se. Cei doi și-au rezolvat problemele înainte de a se despărți, câțiva ani mai târziu. Kim a plătit 9.000 de dolari lunar drept pensie alimentară timp de opt ani.

Relațiile lui Kim după prima căsătorie

În acea perioadă, producătorul Batman, Jon Peters, a susținut că a avut o aventură cu Kim, explicând pentru The Hollywood Reporter: "Kim avea un soț care era abuziv. Într-o zi, eu l-am apucat pe el, iar ea s-a legat de mine pentru că am protejat-o. Am devenit prieteni și am ajuns să avem o mare aventură.

"Michael Keaton a avut ochi pentru Kim Basinger. Îmi amintesc că s-a supărat pe mine când eu și ea ne-am cuplat. Se simțea respins pentru că el era vedeta. El este Batman. Da. Eram un stilist care știa să vorbească cu femeile. Am locuit împreună pe platou. Ea m-a ajutat să scriu actul al treilea."

Relația cu Prince

După relația cu Jon Peters, Kim s-a întâlnit cu Prince, precum și cu creatorul de modă Alexio Gandara și cu antrenorul Phil Walsh.

Kim Basinger și Prince FOTO Getty Images
Kim Basinger și Prince FOTO Getty Images

După moartea lui Prince, în 2016, ea a declarat pentru Daily Beast: "M-am bucurat de acea perioadă din viața mea. A fost un moment cu adevărat special și am amintiri minunate”.

Căsătoria cu Alec Baldwin

Kim l-a întâlnit pe cel de-al doilea soț al ei, actorul Alec Baldwin, în 1990, când s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului The Marrying Man și au mai jucat împreună în The Getaway și The Simpsons. De asemenea, în 1995 s-a născut fiica lor, Ireland. Cuplul s-a despărțit în 2000, iar divorțul s-a finalizat în 2002.

Kim Basinger și Alec Baldwin în 1995 FOTO Getty Images
Kim Basinger și Alec Baldwin în 1995 FOTO Getty Images

De atunci, Alec a vorbit pe larg despre despărțirea lor acră, scriind în cartea sa de memorii, A Promise to Ourselves, că a trecut "prin cele mai grave litigii de divorț", detaliind dificultățile cu care s-a confruntat în lupta cu vedeta pentru divorț și custodie.

„Alec este un amuzant”

Kim s-a alăturat fiicei sale, Ireland, la The Red Table Talk în aprilie 2022 pentru a discuta despre despărțirea lor, explicând: "Ochi pentru ochi? Nu, nu a fost așa - Alec este un amuzant. Suntem bine și ne înțelegem cu toții, mă rog. Dar el a fost - dar el este o provocare. Am avut provocările noastre. Și nu cred că Alec era disponibil din punct de vedere emoțional sau mental pentru o astfel de discuție. Alec, știți, funcționează într-un mod foarte diferit în viața lui."

KIm Basinger și fiica sa, Ireland FOTO Getty Images
KIm Basinger și fiica sa, Ireland FOTO Getty Images

În prezent, Kim are acum o relație cu hairstylistul Mitch Stone, pe care l-a întâlnit în 2014.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite