Andreea Esca înregistrează la OSIM marca „Bună ziua, România, Bună ziua, Bucureşti“
0
Andreea Esca (42 de ani) a solicitat înregistrarea mărcilor „Bună ziua, România, Bună ziua, Bucureşti“ şi „Bună dimineaţa, România, Bună dimineaţa, Bucureşti“ la OSIM, sintagme asemănătoare cu salutul „Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti“ pe care l-a consacrat în mediul audiovizual din România.
După ce a consacrat salutul „Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti“, Andreea Esca vrea să înregistreze la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) varaiantele cu „Bună dimineaţa“ şi „Bună ziua“, arată Pro TV, mai scrie aceeaşi sursă citată.
Mai exact, firma deţinută de prezentatoare, Andreea Esca SRL, a depus la OSIM solicitarea pentru a înregistra mărcile „Bună ziua, România, Bună ziua, Bucureşti“ şi „Bună dimineaţa, România, Bună dimineaţa, Bucureşti“. Pentru ambele sintagme, vedetea vrea să înregistreze mărcile pentru clasele 35, 38 şi 41, care acoperă zone precum publicitate, telecomunicaţii, educaţie, instruire, divertisment.
Sintagma „Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti“ a fost rostită pentru prima dată de Andreea Esca pe 1 decembrie 1995, atunci când s-a lansat Pro TV. Fraza este repetată în fiecare an, pe 1 decembrie, de ziua Pro TV, de aceeaşi Andreea Esca.
Recent, Andreea Esca a anunţat că şi-a lansat site-ul andreeaesca.com, prin care dă startul unei noi provocări în viaţa sa profesională. Vedeta spune că vrea să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte, vrea să împărtăştie informaţii cu viteză şi vrea să comunice cu telespectatorii săi prin intermediul platformei lansate. „M-am împrietenit destul de greu cu online-ul pentru că iubesc hârtia şi scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăieşte. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtăşirea instantanee a unei informaţii este visul oricărui om de ştiri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar şi în afara programului de la ora 19:00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, aşadar le aştept sugestiile!“, a declarat Andreea Esca.
În 2014, Andreea Esca a lansat primul volum biografic, „Ce-am făcut când am tăcut“, la Bookfest. „Un autoportret clasic“, dar şi „un portret atipic“, cartea Andreei Esca încearcă să prezinte cititorilor alte fapte din viaţa vedetei, dincolo de pupitrul ştirilor. Aceasta este a doua carte pe care Andreea Esca o publică, după ce în 2002 a lansat „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti“, una dintre frazele celebre cu care s-a consacrat în audiovizualul românesc.