Documentare de ştiinţă. Cele mai interesante producţii de astăzi la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Documentare de ştiinţă
Documentare de ştiinţă

Programul TV de astăzi anunţă câteva documentare de ştiinţă care merită urmărite în seara aceasta. Iată câteva recomandări:

Documentare de ştiinţă. Morgan Freeman în spaţiu. 22:00. Discovery Science. Actor premiat cu Oscar şi pasionat de investigarea spaţiului cosmic, Morgan Freeman, este producătorul executiv, prezentatorul şi naratorul acestui program care explorează cele mai mari mistere ale Universului. 

Această serie nouă caută răspunsuri pentru marile întrebări: Suntem singuri în Univers? De unde venim? Există viaţă şi pe alte planete? De la cele mai recente realizări ale NASA şi ale unor mari companii private, până la cele mai noi teorii formulate de oameni de ştiinţă şi cercetători, această serie studiază găurile negre, colonizarea planetelor, teoria şirurilor şi multe altele. 

Documentare de ştiinţă. Când natura se înfurie. Digi World. 12:40. De la cutremure, la uragane, tsunamiuri sau tornade, pregăteşte-te să înveţi să supravieţuieşti atunci când natura loveşte. Vei afla care sunt factorii ce provoacă vremea extremă de pe Planetă şi vei şti ce trebuie să faci de acum înainte. Pe parcursul documentarului, vei vedea ce informaţii primesc în timp real oamenii de ştiinţă, salvatorii şi supravieţuitorii, vei explora locul dezastrului, vei analiza strategiile şi te vei consulta cu experţi de top.

Documentare de ştiinţă. Noutăţi din lumea europeană a ştiinţei, pe Da Vinci Learning

Documentare de ştiinţă. Lucruri pe care trebuie să le ştiţi. BBC Earth. 22:50. Reprezintă o abordare originală şi interesantă a ştiinţei, cu subiecte şi întrebări la care mulţi ne-am dori să avem răspunsuri. Documentarul vine cu idei noi, fapte şi subiecte privite din unghiuri pe care le veţi iubi la finalul fiecărui episod. De la Univers la roboţi, de la evoluţie la timp, de la atom la creier, „Ce trebuie să ştii - cu James May” încearcă să răspundă la întrebări precum: „Cât de mare a fost Big Bang-ul?”, „Există viaţă pe Marte?” sau „Când vom putea călători în timp?”.

Documentare de ştiinţă. Futuris. Da Vinci Learning. 22:15. Aflaţi aici şi acum cele mai importante noutăţi din lumea europeană a ştiinţei şi cercetării. Invenţii şi tehnologii inovatoare - acum. Noile tehnologii fac să dispară graniţele dintre lumea reală şi virtuală.Va fi viaţa noastră mai bună dacă creierul poate controla o maşină?

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite