„Ajutor! Vreau să slăbesc!“ revine la Prima TV. Când are loc premiera VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cornelia marin stelian tufaru foto prima tv

Nutriţionistul Cornelia Marin şi antrenorul de fitness Stelian Tufaru sunt pregătiţi să îi ajute pe cei ce vor să câştige lupta cu kilogramele în plus, într-un nou sezon al reality show-ului „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

Noul sezon „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ va începe azi, 12 aprilie şi va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30 la Prima TV. 

Concurenţii emisiunii sunt oameni obişnuiţi, care după multe încercări de a scăpa de kilogramele nedorite, au ocazia să colaboreze cu specialişti în nutriţie şi sport. După analize amănunţite, specialiştii emisiunii le vor pregăti diete şi un program de sport personalizate, pentru a face mai uşoară lupta cu kilogramele în plus.

Mândrindu-se cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul nutriţiei, Cornelia Marin este împotriva dietelor „citite în reviste sau găsite pe internet“ şi spune că fiecare persoană care îşi doreşte să slăbească trebuie să urmeze o dietă potrivită pentru organismul şi pentru stilul de viaţă pe care le are. De aceea, Cornelia Marin le va arăta concurenţilor paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a ajunge la rezultatele dorite şi îi va învăţa cum să aibă un stil de viaţă sănătos.

În acelaşi timp, antrenorul de fitness Stelian Tufaru este omul care nu crede în cuvântul „imposibil“. Multiplu campion balcanic şi medaliat la Cupa Europei, Stelian Tufaru este mai mult decât un antrenor de fitness pentru participanţii emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

Împreună cu nutriţionistul Cornelia Marin, Stelian Tufaru le insuflă concurenţilor dorinţa de victorie în lupta cu kilogramele, hotărâre şi determinare să meargă până la capăt.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite