Xavi, ultima mare celebritate cu noul coronavirus: Ce a scris despre starea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xavi

Fostul fotbalist legendar al Barcelonei, în prezent antrenorul lui Al Sadd Doha în Qatar, a aflat că are COVID-19.

Virusul care a împânzit întreaga planeta e aproape imposibil de evitat! Indiferent de statutul social sau de numărul banilor din cont, celebrităţi sau oameni simpli, cu toţii suntem la fel de expuşi contaminării cu COVID-19.

Ultimul personaj cunoscut care a intrat pe lista celor confirmaţi cu virusul asiatic e antrenorul lui Al Sadd, Xavi Hernandez (40 de ani). Informaţia a fost confirmată atât de fostul mijlocaş al Barcelonei, cât şi de clubul unde antrenează în prezent, Al Sadd, prin intermediul reţelelor de socializare.

Chiar dacă Xavi spune că se simte bine, fostul fotbalist a anunţat că va fi monitorizat foarte atent, pentru a evita eventualele complicaţii. „În urmă cu câteva zile, am ieşit pozitiv la testul COVID-19. Din fericire, sunt bine, dar voi rămâne izolat până când voi primi permisiunea medicilor. Imediat ce mi se va da voie, mă voi întoarce la rutina zilnică. Sunt mai dornic ca niciodată să mă reapuc de muncă. Mulţumesc autorităţilor medicale şi clubului Al Sadd pentru suportul oferit în depistarea timpurie a infecţiei. Doar aşa se pot preveni contaminările ulteriorare şi se poate asigura o desfăşurare normală a competiţiei. Aveţi grijă de voi şi sper să ne revedem în iarbă cât mai curând“, a fost anunţul făcut de Xavi pe contul personal de Instagram.

Cu Xavi in izolare, echipa a fost condusă în primul meci de antrenrul secund, David Prats, şi a câştigat, scor 2-1, întâlnirea de pe teren propriu cu Al Khor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite