VIDEO FOTO Imagini formidabile: Cele mai frumoase momente ale weekend-ului au venit de pe terenurile de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastiano Esposito (17 ani) a celebrat primul său gol în Serie A în braţele mamei sale, care a izbucnit în lacrimi
Sebastiano Esposito (17 ani) a celebrat primul său gol în Serie A în braţele mamei sale, care a izbucnit în lacrimi

Fotbalul nu trebuie să fie mereu despre goluri şi meciuri castigate. Uneori, bucuria în stare pură şi un gest simplu valorează mult mai mult decât zece trofee.

Weekend-ul fotbalistic a oferit o grămadă de meciuri spectaculoase, însă două momente, petrecute pe stadioane diferite din Franţa şi Italia, demonstrează că, de multe ori, acest sport e frumos nu datorită unor goluri de generic, ci pentru că oferă episoade emoţionante.

Concret, în partida PSG – Amiens, scor 4-1, în minutul 90, un puşti a pătruns pe gazonul de pe „Parc des Princes“ pentru a-şi atinge idolul, pe Kylian Mbappe, cel care vineri a împlinit 22 de ani. Copilul era să fie placat de oamenii de ordine, însă Mbappe i-a sărit în ajutor. L-a luat în braţe şi, discutând cu el, l-a condus până pe marginea gazonului. În timpul discuţiei, puştiul, vizibil emoţionat, plângând, şi-a scos carneţelul şi pixul pentru a obţine autograful idolului său. Iar Mbappe s-a conformat, făcându-i băiatului o mare bucurie.

VEZI GESTUL LUI MBAPPE

În Italia, în partida Inter – Genoa, scor 4-1, antrenorul milanezilor, Antonio Conte, i-a oferit puştiului Sebastiano Esposito (17 ani) prima partidă a sa ca titular în Serie A. N-a fost singura surpriză a serii pentru atacantul promovat de la echipa sub 19 ani a clubului!

În minutul 64, la scorul de 2-0 pentru Inter, gazdele au primit un penalty pe care, în mod normal, ar fi trebuit să-l execute belgianul Romelo Lukaku (26 de ani). Doar că acesta, având deja o reuşită în poarta apărată de Ionuţ Radu, i-a lăsat mingea lui Esposito, oferindu-i acestuia şansa primului gol în Serie A. Iar puştiul a înscris pentru 3-0 de la punctul cu var, după care a celebrat golul cu mama sa, aflată în tribune, fotografiile devenind virale în mediul online. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite