VIDEO Cristiano Ronaldo, imagini dureroase: Portughezul a izbucnit în plâns într-o emisiune televizată

VIDEO Cristiano Ronaldo, imagini dureroase: Portughezul a izbucnit în plâns într-o emisiune televizată

Cristiano Ronaldo (34 de ani) lasă, în multe rânduri, impresia că e un tip arogant. Latura sensibilă a caracterului său a ieşit însă în evidenţă în timpul unui interviu acordat lui Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo traversează o formă excelentă şi, chiar dacă are 34 de ani, tocmai a marcat cinci goluri în ultimele două partide ale Portugaliei în preliminariile Euro 2020, cu Serbia şi cu Lituania. 
 
În acest moment, lusitanul e la 16 goluri distanţă de cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale, iranianul Ali Daei (109 goluri în 149 de selecţii).
 
Prezent în cadrul emisiunii „Good Morning Britain“, Ronaldo a oferit un moment emoţionant, atunci când Piers Morgan i-a arătat nişte imagini surprinzătoare. Ronaldo l-a văzut pe tatăl său, Jose Dinis Aveiro, decedat în 2005, într-un filmuleţ în care acesta spunea că e mândru de Cristiano.
 
Imaginile pe care Ronaldo le-a văzut în premieră fuseseră surprinse înainte de Euro 2004, competiţie care a fost găzduită de Portugalia. În acel turneu final, Cristiano s-a aflat în lotul naţionalei ţării sale care a avansat până în ultimul act, pierzând, surprinzător, în faţa Greciei.
 
Tatăl lui Ronaldo, Jose Dinis Aveiro, un fost soldat, a avut probleme mari din cauza consumului de alcool şi s-a stins la vârsta de 52 de ani din cauza unor probleme cu ficatul. Având în vedere că a murit în 2005, Jose Dinis Aveiro n-a apucat să vadă succesul uriaş pe care l-a dobândit Cristiano în cariera sa. 
 
 
Tocmai de aceea, starul portughez a izbucnit în plans, atunci când Piers Morgan i-a arătat imaginile filmate în 2004.
 
Ce a spus Cristiano Ronaldo printre lacrimi?
 
*N-am văzut niciodată acest video. N-am văzut niciodată acest video. E incredibil. Am crezut că urmează să văd un interviu amuzant cu tatăl meu. Nu mă aşteptam să plâng. Am nevoie de aceste imagini pentru a le arăta familiei mele.
 
*Nu l-am cunoscut 100/% pe tatăl meu. Era alcoolic. Eu n-am avut niciodată o conversaţie normală cu el. A fost dificil. El n-a văzut niciodată ce am devenit. Nu m-a văzut niciodată când mi-am primit premiile.
20
de ani a avut Cristiano Ronaldo, atunci când tatăl său a murit, în 2005.
 
VEZI INTERVIUL ÎN CARE RONALDO IZBUCNEŞTE ÎN PLÂNS
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: