Tamaş, distrus: Soţia fotbalistului alcoolic a povestit coşmarul pe care Gabi îl trăieşte într-o închisoare din Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 35 de ani, Gabi Tamaş nu doar că n-a învăţat să-şi învingă slăbiciunea pentru alcool, dar, mai nou, pune în pericol şi vieţile celor din jur prin comportamentul său iresponsabil.

Gabi Tamaş a fost prins beat la volan, conducând cu 205 kilometri la oră. Se poate spune că fostul internaţional chiar a avut noroc că a fost oprit de poliţişti şi aruncat după gratii. O alternativă tragică ar fi fost ca Tamaş să provoace un accident mortal şi acum, în loc de închisoare, să fie în morgă!

Potrivit presei din Israel, necazurile românului sunt multiple în acest moment. Pe lângă faptul că a condus cu o alcoolemie de trei ori peste limita permisă de lege, el ar fi avut şi permisul de conducere expirat, în momentul în care a fost oprit de oamenii legii.

Din acel moment, Tamaş se află după gratii, urmând să stea în arest până duminică, deşi oficialii clubului Hapoel Haifa încearcă, cu disperare, să obţină eliberarea sa. În acest sens, clubul chiar a concediat primul avocat care s-a ocupat de cazul Tamaş, dar n-a reuşit să-l elibereze!

În momentul în care a fost prins de poliţişti în stare de ebrietate, Tamaş se afla în maşină cu soţia sa. Aceasta a povestit pentru presa din Israel în ce stare l-a găsit pe Gabi, după zilele petrecute în arest.

„A fost greu să-l văd aşa, în aceste condiţii. Ochii îi erau pierduţi, corpul aplecat şi n-a zâmbit“, a povestit soţia lui Tamaş pentru one.co.il, citat de Digi Sport. În condiţiile în care se află de arest de câteva zile şi are şanse minime să iasă până duminică, aproape sigur, Tamaş va rata următorul meci al echipei sale, programat pentru luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite