Simona Halep la Rogers Cup: „Am avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a abandonat meciul cu Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentări la tendon.

Imediat după ce a decis să se retragă, românca a declarat că a avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci de la turneul Rogers Cup. 

“Am avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci aici. Astăzi însă m-a durut mai mult şi de aceea am decis să abandonez. Cu siguranţă nu e modul în care aş fi vrut să părăsesc Rogers Cup, dar sunt fericita cu această săptămână grozavă şi vreu să le multumesc fanilor incredibili din Toronto", a continuat spus Halep

Întrebată în legătură cu o eventuală contruntare cu Bianca Andreescu, dacă nu ar fi abandonat, fostul lider WTA a spus că aceasta ar fi avut loc în finală. “Mâine aş fi jucat cu Serena şi nu este uşor”, a adăugat ea.

Simona Halep s-a retras în timpul meciului cu Marie Bouzkova din sferturile de finala de la Rogers Cup, imediat după ce a pierdut primul set, 6-4.

Pentru că era căştigătoarea de anul trecut a turneului, Simona va pierde 710 puncte în topul  WTA, dar va ramane pe locul 4 in clasamentul mondial.

Saptamana viitoare, Simona ar trebui să participe la turneul de la Cincinnati.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite