Serena descoperă o nouă lume, la 38 de ani: Cum vede tenisul în plină pandemie

Serena descoperă o nouă lume, la 38 de ani: Cum vede tenisul în plină pandemie

Serena Williams visează, în continuare, la câştigarea titlului Grand Slam cu numărul 24

De 25 de ani în circuitul WTA, mai precis din octombrie 1995, Serena Williams (9 WTA) credea că le-a văzut pe toate. Acum însă a remarcat efectele unei crize sanitare asupra sportului-alb.

Ştiri pe aceeaşi temă

La fel ca noi toţi, Serena Williams a trebuit să se adapteze la noua realitate a turneelor desfăşurate în plină pandemie.

 
Americanca a pătruns pe hard-ul din Lexington, purtând o mască pe care a dat-o jos, când a început să facă încălzirea. Apoi, a trebuit să-şi aranjeze singură prosopul, în condiţiile în care nu mai există copii de mingi, care să facă asta, în timpul meciurilor. Iar la final, după ce a câştigat, s-a apropiat de fileu şi şi-a salutat adversara, fluturându-şi racheta spre ea. Potrivit protocoalelor sanitare, sportivii nu mai au voie să-şi dea mâna şi să se îmbrăţişeze la final. 
 
„Fără spectatori, a fost o atmosferă liniştită. Nu pot să zic că mi-a displăcut. Nu m-a deranjat. Cred că la New York, la US Open, lipsa spectatorilor se va simţi, totuşi, altfel, fiindcă vom juca pe <<Arthur Ashe>>, de pildă, o arenă uriaşă de 23.000 de locuri. Aici, la Lexington, e un teren mic. Îmi aduce aminte de perioada junioratului. Aşa că am avut un moment de nostalgie, când am păşit pe teren“, a explicat Serena, pentru „The New York Times“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările