Rădoi, luat peste picior de federaţie: Reacţie ironică la anunţul plecării sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

După o victorie eroică în faţa Armeniei (1-0), selecţionerul s-a grăbit să vorbească despre finalul mandatului său, după partidele din luna noiembrie, într-o încercare de a le da o „palmă“ criticilor.

Până şi oamenii din interiorul federaţiei, mai întâi, l-au ironizat subtil pe Rădoi, înainte de a-i oferi, măcar verbal, sprijin. 

Şeful Comisiei Tehnice FRF, Mihai Stoichiţă, a cam râs de selecţioner şi de anunţul plecării sale: „În vestiar, după meci, l-am pupat, l-am felicitat pe el, pe băieţi, ca atunci când să ajung acasă să fac un puseu de tensiune. Rădoi să nu mai folosească astea, că mă lasă inima cu strategiile astea“.

Tot Stoichiţă a spus însă că plecarea lui Rădoi de la naţională nu e încă bătută în cuie: „Bomba poate fi dezamorsată, staţi liniştiţi, nu e o hotărâre definitivă. Mirel era într-un moment în care a refulat, după tot ce a păţit în ultimele perioade. Poziţia federaţiei e foarte clară: vom discuta cu el pentru că federaţia îşi doreşte să rămână. Federaţia nu va contacta un alt antrenor, atât timp cât el e antrenorul echipei naţionale. Până când Mirel va spune albă sau neagră, nu vom lua niciun fel de hotărâre. Eu sper că el se va răzgândi“.

Preliminarii CM 2022, grupa J

1. Germania 8 7 0 1 23-3 21

2. România 8 4 1 3 11-8 13

3. Macedonia de Nord 8 3 3 2 15-10 12

4. Armenia 8 3 3 2 8-11 12

5. Islanda 8 2 2 4 11-15 8

6. Liechtenstein 8 0 1 7 2-23 1

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Programul tricolorilor

*11 noiembrie: România – Islanda

*14 noiembrie: Liechtenstein – România

Toate partidele vor fi live pe Pro TV şi Radio România Actualităţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite